Παραπολιτικά

Φάρος και Ahepa μαζί!

Επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας ανακήρυξε τον κ. Παπαδάκο ο πρόεδρος, Μιχάλης Ροδόπουλος και ανέφερε πως για την κοινωνική του προσφορά θα τιμηθεί κατά το 2ο Αντάμωμα του Απόδημου Ελληνισμού.
Ακούστε το άρθρο

Τον Ανδρέα Παπαδάκο, πρόεδρο του Ahepa Ilias και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Ήλιδας, έναν άνθρωπο της κοινωνικής προσφοράς και λάτρη του τόπου που κατάγεται, υποδέχθηκε στην κατασκήνωση της Σκαφιδιάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Φάρος», Μιχάλης Ροδόπουλος.

Ο κ. Παπαδάκος, μαζί με τον δήμαρχο Ήλιδας, Γιάννη Λυμπέρη, επισκέφθηκαν την κατασκήνωση στη Σκαφιδιά όπου φιλοξενούνταν πρόσφυγες πολέμου από την Ουκρανία προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί τους ενώ κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στο χώρο πραγματοποιήθηκε λιτή τελετή όπου ο κ. Παπαδάκος ανακηρύχθηκε ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου «Φάρος».

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας, Μιχάλης Ροδόπουλος, στο 2ο Αντάμωμα του Απόδημου Ελληνισμού που θα γίνει στο χώρο της κατασκήνωσης ο κ. Παπαδάκος θα τιμηθεί για την πλούσια κοινωνική προσφορά του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη και τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Παπαδάκο, που επισκέφθηκαν την κατασκήνωση του συλλόγου μας για να δουν τις οικογένειες και τα παιδιά του πολέμου που φιλοξενούμε εδώ. Είναι μεγάλη μας τιμή που ήρθε ο δήμαρχος και ο κ. Παπαδάκος γιατί ο κ. Παπαδάκος είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του από εκεί που ξεκίνησε. Έχει επιστρέψει ξανά στην Αμαλιάδα και βοηθά και στηρίζει την πόλη του και όχι μόνο. Είναι ένας μεγάλος ευεργέτης αυτή τη στιγμή για την περιοχή μας. Ο Σύλλογος αυτό που μπορούσε να κάνει είναι να τον τιμήσουμε στο 2ο Αντάμωμα του Απόδημου Ελληνισμού ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας που τον ανακηρύξαμε πριν λίγο διάστημα», ανέφερε ο κ. Ροδόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα