Αθλητισμός

FedCup – Τατόι Club: Περίπατος της Σάκκαρη και 2-0 σε 53’ στην συνάντηση Ελλάδα – Αίγυπτος

Ακούστε το άρθρο

Μόλις 53 λεπτά χρειάστηκε η Μαρία Σάκκαρη για να νικήσει την Σάντρα Σαμίρ με το εμφατικό 6-0, 6-0 στο δεύτερο αγώνα της συνάντησης της Εθνικής Ελλάδας με την Αίγυπτο για το Γκρουπ ΙΙ της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club.

Σε συνδυασμό με την επιτυχία της Γραμματικοπούλου στον πρώτο αγώνα, η ελληνική ομάδα εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση του Σαββάτου.

Στη συνάντηση της Παρασκευής (20/4) με τη Δανία (ώρα έναρξης 11πμ.) θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου, καθώς η Αίγυπτος καταλαμβάνει την 3η και τελευταία θέση (είχε ηττηθεί την Τετάρτη από τη Δανία με 3-0).

FED CUP 2018
TATOI CLUB

H ανωτερότητα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας που βρίσκεται στην 49η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ήταν ξεκάθαρη. Με την απόδοσή της ενθουσίασε τους θεατές που γέμισαν το κεντρικό κορτ.

Μετά την επιτυχία της, η Μαρία Σάκκαρη υποστήριξε πως είχε άγχος στη διάρκεια του αγώνα. Και εξήγησε το γιατί: «Είχα πολύ άγχος. Δεν κοιμήθηκα τις δύο τελευταίες ημέρες. Είχα να παίξω καιρό στην Αθήνα, από τότε που τα Challenger γίνονταν στον ΟΑΚΑ. Είμαι χαρούμενη για την νίκη της ομάδας. Είναι μία επιτυχία όλης της ομάδας. Είμαι πάντα πρόθυμη να κάνω ότι χρειάζεται για να ενισχύσω τη χώρα μου. Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Τους χρειαζόμαστε και τις επόμενες ημέρες κοντά μας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους για την υποστήριξη».

FED CUP 2018
TATOI CLUB

Ικανοποιημένος από την επιτυχία της Εθνικής για πρόκριση στην τελική φάση του Σαββάτου εμφανίστηκε και ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Μπαβέλας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η άνοδος στο Γκρουπ Ι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της συνάντησης Ελλάδα – Αίγυπτος θα ολοκληρωθεί με το διπλό. Για την ελληνική ομάδα δηλώθηκαν να αγωνιστούν οι Σάκκαρη, Γραμματικοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα