Ηλεία Πολιτισμός

Φεστιβάλ Πηνειού: Πρεμιέρα με 900 θεατές στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων

Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα την Δευτέρα για το Φεστιβάλ Πηνειού στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων με την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», να «σπάει» ταμεία!

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες της σύγχρονης Αθήνας ταξίδεψε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πηνειού  στα Καβάσιλα. Το Ανοικτό Θέατρο ήταν κατάμεστο αφού πωλήθηκαν περισσότερα από 900 εισιτήρια. Από τις 20.30 το κοινό κατέφθανε στις κερκίδες του όμορφου θεάτρου και στις 21.30 η παράσταση ξεκινούσε με περισσότερους από 900 θεατές.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος  κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος. Μεταξύ των θεατών  αντιπεριφερειάρχης αγροτικού κ. Κώστας Μητρόπουλος,  η πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Πηνειού Μαρία Μπίλια, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Η παράσταση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12.15  καταχειροκροτήθηκε, ενώ οι ηθοποιοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τις υποδομές και την καθαριότητα του Ανοικτού Θεάτρου. 

Στην θεατρική παράσταση εμφανίστηκαν οι ηθοποιοί: Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος,  Σοφία Μουτίδου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμάς Πανδής,  Νίκος Πολυδερόπουλος, Αλέξανδρος Ρήγας,   Πρόδρομος Τοσουνίδης,  Θανάσης Τούμπουλης, Παύλος Χαϊκάλης,  Παρθένα Χοροζίδου,  Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΝΠ του Δήμου Πηνειού  βρίσκεται σε συνεννόηση με τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Ψέμα» όπου πρωταγωνιστούν ο Θόδωρος Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη ώστε να παρουσιαστεί την ερχόμενη Κυριακή η παράσταση στα Καβάσιλα. Στις 15 Ιουλίου το Φεστιβάλ Πηνειού έχει προγραμματίσει την παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με τους Γιάννη Μπέζο και Γιάννη Φιλιππίδη . Στις 21 Ιουλίου θα ανέβει η παράσταση «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων».

Όλη η επικαιρότητα