Ηλεία

Φεστιβάλ τεχνών Αρχ. Ολυμπίας: Μεγάλες καινοτομίες και συμπαραγωγές με σημαντικούς πολιτιστικούς οργανισμούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2021…

Με σημαντικές καινοτομίες ξεκινά στις 25 Ιουλίου τις εκδηλώσεις του το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας. Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του φετινού προγράμματος, τονίστηκε ότι το φεστιβάλ, είναι μεν προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες, λόγω Covid-19, ωστόσο διατηρεί τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. 

Οι καινοτομίες αφορούν στις συνεργασίες και συμπαραγωγές με σημαντικούς πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας, στην καθιέρωση δωρεάν παραστάσεων, εκπαιδευτικών και διαδραστικών εκδηλώσεων και στη σύνδεση των πολιτιστικών δράσεων με τα μνημεία της Ολυμπίας.

Με την υποστήριξη του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου, τη συνεργασία του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Δημήτρη Κωσταριά, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, όλων όσων ασχολούνται επαγγελματικά με τον Πολιτισμό στην ευρύτερη περιοχή και σε συνεργασία με όλους τους πολιτιστικούς (και όχι μόνο) φορείς, το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να γίνει μοντέλο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής και να αποκτήσει ταυτότητα αντάξια της ιστορίας του τόπου.

H πανδημία δεν επέτρεψε μια ιδανική προετοιμασία για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Τέθηκαν όμως οι βάσεις του σχεδίου, επενδύοντας στις υποδομές, στην εύρεση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού και στη βελτίωση – ανάδειξη των χώρων του θεάτρου Φλόκα.

Στόχος οι διεθνείς παραγωγές

«Το Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, πρέπει επιτέλους να γίνει διεθνές», τόνισε ο Δήμαρχος κ. Γεωργιόπουλος, ανοίγοντας τη συνέντευξη: «Στόχος μας είναι, την επόμενη χρονιά να έχουμε διεθνείς παραγωγές και, ταυτόχρονα, να προσθέσουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, με δράσεις μέσα στην πόλη, με τους πολίτες να έχουν ενεργό συμμετοχή, κάτι που μπορεί να είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Έχουμε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Φέτος προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις του και, παρά τη δύσκολη συγκυρία, δεν θα υπολειπόμαστε ούτε σε ποιότητα ούτε σε καλλιτεχνική αξία. Ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της νέας αρχής που κάνουμε είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής. Ο Θοδωρής Αμπαζής για εμάς αποτελεί εγγύηση και η αλλαγή σελίδας θα γίνει μαζί του. Θέλουμε να δώσουμε μία νέα πορεία, στο Δήμο γενικότερα και νομίζω ότι το έργο μας, μέχρι τώρα, ορίζει τα πρώτα ασφαλή βήματα αυτής της πορείας. Το φεστιβάλ μπορεί να προσθέσει κάτι θετικό στην πολιτιστική ζωή του τόπου και στην μεγάλη, στην παγκόσμια αξία της Ολυμπίας. Είμαστε εδώ και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να το καταφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, που για ακόμα μία φορά είναι παρούσα, με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Κοροβέση. Δείχνει την σημασία που δίνει στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ολυμπίας, στην αυτοδιοίκηση γενικότερα, στον πολιτισμό, μέσα και από το φετινό φεστιβάλ».

Παίρνοντας το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού – Τουρισμού, κ. Νίκος Κοροβέσης, υπογράμμισε: «Νομίζω ότι πρέπει να παράξουμε πολιτισμό γιατί η Αρχαία Ολυμπία είναι πρωταγωνίστρια σε αυτό. Τουρισμός και πολιτισμός ισούται με Αρχαία Ολυμπία. Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε το βλέπουμε και ως προσπάθεια ανασύστασης και βοήθειας στην τοπική οικονομία. Δίνουμε κίνητρο σε τουρίστες Έλληνες ή ξένους να επισκεφτούν την Αρχαία Ολυμπία, γιατί πραγματικά είναι η πρωταγωνίστρια στα πολιτιστικά δρώμενα, δίνει την πολιτιστική ταυτότητα όλης της περιφέρειας. Σε αυτή την προσπάθεια ο περιφερειάρχης μας Νεκτάριος Φαρμάκης και εγώ προσωπικά είμαστε παρόντες, δίπλα στο Δήμαρχο, δίπλα στους πολίτες της αρχαίας Ολυμπίας».

All-focus

Εύσημα για τον Θ. Αμπαζή

Ακολούθως, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΟ, κ. Δημήτρης Κωσταριάς, παρουσίασε τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή, τονίζοντας: «Η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και το νέο της Δ.Σ. έχοντας την ευθύνη της διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Ολυμπίας, χωρίς να διαγράφει την πλούσια ιστορία του, σχεδιάζει μία στοχευμένη πολιτική με μακροπρόθεσμα οφέλη προς την κοινωνία. Επιλέξαμε ως καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Θεόδωρο Αμπαζή, έναν πολυβραβευμένο, διακεκριμένο συνθέτη και σκηνοθέτη, που το 2006 του απονεμήθηκε το βραβείο “Δημήτρης Μητρόπουλος” για τη μουσική του στο θέατρο. Με υποτροφία του ιδρύματος Ωνάση, σπούδασε σύνθεση και διεύθυνση ορχήστρας στη Μουσική Ακαδημία της Ουτρέχτης (1989-1993). Διαθέτει τεράστιες γνώσεις και διοικητική εμπειρία. Έχει διατελέσει αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου (2016-2019),  καλλιτεχνικός διευθυντής των ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (2013 – 2016) και Καβάλας (2010 – 2013), μέλος του Δ.Σ. της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (2016 -2018), ταμίας, γενικός γραμματέας και αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου θεάτρου της UNESCO (2004-2010) και φυσικά διδάσκει σκηνική σύνθεση στη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών. Και μόνο με αυτά, είναι μεγάλη τιμή να συνεργαστούμε με έναν τέτοιο σπουδαίο καλλιτέχνη και άνθρωπο, με έναν δάσκαλο των τεχνών. Πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει».

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, κ. Θεόδωρος Αμπαζής, πήρε τη «σκυτάλη» αναφερόμενος στο πρόγραμμα και στον σχεδιασμό του φεστιβάλ: «Κάνουμε ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό που στόχο έχει, όχι μόνο τη δημιουργία σημαντικών καλλιτεχνικών παραστάσεων, αλλά μιας γενικότερης ανάπτυξης της περιοχής μέσω του πολιτισμού. Συγχαίρω τους προηγούμενους καλλιτεχνικούς διευθυντές που σε δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να κρατήσουν το φεστιβάλ με πολύ αξιόλογες παραστάσεις. Από δω και πέρα βάζουμε κάτι καινούργιο, ένα καινούργιο στόχο, δίνουμε ταυτότητα και ξεκινάμε με μεγάλες συνεργασίες, με το Εθνικό Θέατρο, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, το Ίδρυμα Κακογιάννη, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση με τα ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και Πάτρας. Επιπλέον, θέλουμε οι ξένοι επισκέπτες να γνωρίζουν ότι, μαζί με την Επίδαυρο υπάρχει και η Ολυμπία, ότι θα μπορούν να βλέπουν θέατρο με αγγλικούς υπέρτιτλους, κάτι που ξεκινά φέτος με τη “Λυσιστράτη” και θα καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια».

Τέλος, ο κ. Αμπαζής τόνισε ότι θα τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες υγιεινής, με αποστάσεις ασφαλείας και μέτρα προστασίας, προτείνοντας στον κόσμο να επιδιώξει ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσω της viva.gr ώστε να είναι και πιο εύκολη η πρόσβαση στο θέατρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 2020

Σάββατο 25 Ιουλίου – 21:00 – Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα)

ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ

95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, σε συμπαραγωγή με το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, τιμά τα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη. Η Ορχήστρα θα εκτελέσει πέντε από τους 36 δημοφιλείς Χορούς του Νίκου Σκαλκώτα, αλλά και την παγκόσμιας ακτινοβολίας Σουίτα από τον Ζορμπά. Μεσολαβεί, το γεμάτο ένταση Κοντσέρτο για βιολί σε λα ελάσσονα του Μπαχ, με σολίστ τον ραγδαία ανερχόμενο Γιώργο Μπάνο. Στο πόντιουμ, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΚΟΑ, Στέφανος Τσιαλής.

Τιμή εισιτηρίου: €12 κανονικό – €7 μειωμένο (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα προηγηθεί μουσικό δρώμενο του Κουιντέτου Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών Metallon στο Αρχαίo Γυμνάσιο Ολυμπίας στις 18:00.

Κυριακή 26 Ιουλίου – 21:00 – Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα)

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ – ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ

Σπυρίδωνος Περεσιάδη

Η Γκόλφω είναι η δική μας Ιουλιέτα που ξέρει να αγαπά με τη φύση μιας αληθινής γυναίκας που ξέρει να συγχωρεί με μεγαλοψυχία και ωριμότητα, να μπορεί να περιφρονεί με την ορμή των νιάτων της, αφού ο δρόμος της ζωής της δεν μπορεί να χαραχτεί αλλιώς παρά μέσα από την αγάπη του Τάσου…

Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος

Ερμηνεύουν: Βασίλης Κόκκαλης, Έφη Κιτσαντά, Βασίλης Τσόρλαλης, Γιάννης Τσάκωνας, Μαρία Χρυσανθακοπούλου

Είσοδος Ελεύθερη

27 Ιουλίου – 8 Αυγούστου – Αρχαιολογικός Χώρος

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Ένα Φάρμακο

Δωρεάν θεατρικό βιωματικό εργαστήριο για ομάδες πολιτών διαφορετικών ηλικιών. Σκοπός του εργαστηρίου αποτελεί η παραγωγή πρωτότυπου δραματουργικού υλικού μέσα από τη σύνθεση προσωπικών βιωμάτων των συμμετεχόντων, με την καθοδήγηση των εισηγητών του σεμιναρίου. Το εργαστήρι θα διεξαχθεί σε υπαίθριους χώρους και με διαφορετική μεθοδολογία. Aναλόγως των ηλικιακών ομάδων των συμμετεχόντων (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες), θα επιχειρηθεί η συστηματική ενασχόληση με το έργο του Σοφοκλή «Οιδίπους Τύραννος» μέσω θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων.

Διδάσκουν: Θοδωρής Αμπαζής (σκηνοθέτης-συνθέτης), Ελεάννα Τσίχλη (σκηνοθέτης), Έλσα Ανδριανού (θεατρολόγος-φιλόλογος-μεταφράστρια), Αγγελική Ντόμπρου (ηθοποιός-θεατροπαιδαγωγός)

Πρόγραμμα εργαστηρίων: παιδικό τμήμα: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 12:00 / εφηβικό & ενηλίκων: Τρίτη – Σάββατο: 17:00 – 20:00

Συμμετοχή Δωρεάν

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής (με σειρά προτεραιότητας): 26240-22250 (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αρχ. Ολυμπίας – ώρες: 09:00 – 14:00)

Πέμπτη 30 Ιουλίου – 21:00 – Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα)

ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ

Ο Μικρός Πρίγκιπας

Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

Παράσταση για παιδιά βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο «Ο Μικρός Πρίγκιπας», με στοιχεία παραμυθιού, μας ταξιδεύει σ’ έναν φανταστικό κόσμο όπου συναντάμε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, σύμβολα και ιδιοφυείς αλληγορίες.

Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Ντάβαρης

Ερμηνεύουν: Δήμητρα Κωνσταντίνου, Ειρήνη Ευαγγελάτου, Γιάννης Γκοτσόπουλος, Μαρία Γκλαβά, Γιάννης Κολοβός

Παραγωγή: Θεατρική Εταιρεία Αντίμετρο σε συμπαραγωγή με το Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού

Τιμή Εισιτηρίου: € 9 – € 8 (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό)

Κυριακή 2 Αυγούστου – 21:00 – Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα)

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ριχάρδος Β’ Το Ρέκβιεμ ενός Βασιλιά

Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Ο Ριχάρδος Β’ υπήρξε ένας από τους πιο αινιγματικούς Άγγλους βασιλιάδες, που μετατράπηκε από τον Σαίξπηρ σε μια συναρπαστική, συγκινητική, μελέτη ενός τραγικού ήρωα και μιας ψυχής ποιητικής. Το έργο «Ριχάρδος Β’-Το Ρέκβιεμ ενός Βασιλιά» αποτελεί μια πιο συμπυκνωμένη εκδοχή του «Ριχάρδου Β’».

Σκηνοθεσία – δραματουργία – σκηνογραφία: Marlene Kaminsky

Μετάφραση: Κώστας Καρθαίος

Ερμηνεύει: Τάσος Νούσιας

Τιμή Εισιτηρίου: €15 κανονικό – €12 προπώληση-μειωμένο (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό)

Κυριακή 9 Αυγούστου – 21:00 – Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα)

Γιώτα Νέγκα: Με τα μάτια κλειστά

Συναυλία της διάσημης ερμηνεύτριας Γιώτας Νέγκα σε μια πρωτότυπη σύμπραξη με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων της Πάτρας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αναστάσιου Συμεωνίδη.

Τιμή εισιτηρίου: €12 κανονικό – €7 μειωμένο (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό).

Δευτέρα 10 Αυγούστου – 21:00 – Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα)

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Δάφνες και Πικροδάφνες

Δημήτρη Κεχαΐδη – Ελένης Χαβιάρα

Το έργο αποτελεί μια οξυδερκή κριτική της σύγχρονης πολιτικής σκηνής, δοσμένη με κωμικό τρόπο. Πρόσωπα έρμαια των παθών τους, φιλόδοξα, ημιμαθή, συνένοχα, που εκβιάζουν, απειλούν και προδίδουν με μεγάλη ευκολία σχέσεις και αξίες, αποτελούν ένα σημαντικό γρανάζι του τοπικού πολιτικού συστήματος.

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης

Ερμηνεύουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Χαλκιάς, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Θανάσης Πατριαρχέας

Τιμή εισιτηρίου: €20 κανονικό – €15 μειωμένο (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό)

Τρίτη 18 Αυγούστου – 21:00 – Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα)

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Βάκχες Ευριπίδη

Εσείς θα δεχόσασταν έναν άνθρωπο που εμφανίζεται λέγοντας ότι είναι θεός και την ίδια στιγμή αποτελεί μέλος της οικογένειάς σας; Οι Βάκχες γράφτηκαν τη τρίτη δεκαετία του πελοποννησιακού πολέμου, όταν η ιστορία είχε «αποχαλινωθεί». Ο Ελληνισμός έζησε τον βαρύτερο συγκλονισμό του από τον οποίο ποτέ πια δεν θα μπορέσει να συνέλθει. Η τραγωδία της τρέλας των Ελλήνων, των αρχόντων και των λαών…

Μετάφραση: Θεόδωρος Στεφανόπουλος

Σκηνοθεσία: Χρήστος Σουγάρης

Ερμηνεύουν: Δημήτρης Ήμελλος, Μανώλης Μαυροματάκης, Μυρτώ Αλικάκη, Νίκος Καρδώνης, Νίκη Σερέτη, Ρούλα Πατεράκη.

Τιμή εισιτηρίου: €15 κανονικό – €12 μειωμένο (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό)

Παρασκευή 21 Αυγούστου – 21:00 – Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) – Παράσταση με αγγλικούς υπέρτιτλους

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Λυσιστράτη Αριστοφάνους

Ενώ ο Πελοποννησιακός Πόλεμος μαίνεται κρατώντας τους άντρες μακριά από τα σπίτια τους, η Λυσιστράτη πείθει τις γυναίκες της Αθήνας και της Σπάρτης να κάνουν αποχή από τα «συζυγικά τους καθήκοντα», με στόχο την κατάπαυση των εχθροπραξιών μεταξύ των δύο πόλεων. Ταυτόχρονα, οι γυναίκες προχωρούν σε κατάληψη του ταμείου δημοσίων πόρων, από τους οποίους χρηματοδοτούνται οι πολεμικές επιχειρήσεις.

Μετάφραση: Σωτήρης Κακίσης

Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Ερμηνεύουν: Βίκυ Βολιώτη, Στεφανία Γουλιώτη, Στέλιος Ιακωβίδης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Βίκυ Σταυροπούλου, Νίκος Ψαρράς

Τιμή εισιτηρίου: €12 κανονικό – €7 μειωμένο (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό)

Κυριακή 23 Αυγούστου – 21:00 – Αρχαία Ολυμπία (μέσα στην πόλη)

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Α. Ωνάση – πρόγραμμα «Εξωστρέφεια»

Μικρός οδηγός για υποψήφιους σκοινοβάτες

Στάθης Μαρκόπουλος – Κουκλοθέατρο Αγιούσαγια!

Παράσταση κουκλοθεάτρου για παιδιά και εφήβους βασισμένη στο έργο του Ζαν Ζενέ «Ο Σκοινοβάτης». Κουκλοπαίκτες, μουσικοί και χορευτές δίνουν ζωή στις χειροποίητες μαριονέτες. Πρόκειται για μια πρωτότυπη παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση που παρουσιάστηκε στη διάρκεια της σαιζόν 2018-19 ως μέρος των ετήσιων παραστάσεων «εκτός των τειχών».

Είσοδος ελεύθερη

Τετάρτη 26 Αυγούστου – 21:00 – Αρχαία Ολυμπία (μέσα στην πόλη)

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Γυμνάσιο ΓΕΛ Βουνάργου

Πρόγραμμα «Το θέατρο στο Νέο Σχολείο»

Antivirus

Από παιδιά για παιδιά

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Γυμνασίου/ΓΕΛ Βουνάργου με το Εθνικό Θέατρο και το πρόγραμμα «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», στο οποίο εντάχθηκαν 20 σχολεία από όλη την Ελλάδα για το έτος 2019-20.  Η συστηματική επαφή της 20μελούς ομάδας εφήβων/μαθητών του σχολείου με το θέατρο, την συγγραφή και τη σκηνοθεσία καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, δημιούργησε ένα πρωτότυπο σκηνικό θέαμα με τίτλο «ANTIVIRUS». Μια εφηβική παράσταση με θέμα τον ψηφιακό κόσμο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ανάγκη για επικοινωνία και την απατηλή σιγουριά της ψηφιακής επαφής.

Υπεύθυνη Προγράμματος: Σοφία Βγενοπούλου

Εμψυχώτρια Εθνικού Θεάτρου: Αγγελική Ντόμπρου

Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Τζένη Μπίθα

Είσοδος Ελεύθερη

Facebook: olympiafestivalofthearts

Website: kedao.gr/festival

Τηλ: 26240-22250

Όλη η επικαιρότητα