Categories: Ηλεία

Φιλαρμονική Λεχαινών: Η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

Share

Μαγευτική βραδιά από 45 μουσικούς
και πολλούς τραγουδιστές

Είναι παράδοση πια και οι Λεχαινίτες την τηρούν με ακρίβεια και σεβασμό. Ο λόγος για την μεγάλη καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Λεχαινών που θα πραγματοποιηθεί στο Σινέ Άστρον στα Λεχαινα στις 29 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Την Φιλαρμονική διευθύνει ο κ. Ευρυσθένης Χατζηγιάννης και ερμηνεύει η Στεφανία Συλλαϊδή. Η τιμή εισόδου ορίσθηκε στο συμβολικό ποσόν των 2 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Φιλαρμονικής Ανδρέας Μίγκος υπόσχεται μια μαγευτική βραδιά από 45 μουσικούς και πολλούς τραγουδιστές.

Ο αντιπρόεδρος και ταμίας κ. Μηχανός Γεράσιμος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η φιλαρμονική δεν είναι του δήμου, αλλά Λεχαινίτες δίνουν τον οβολόν τους για να διατηρηθεί η Φιλαρμονική. Ο δήμαρχος, εγώ και ο Μίγκος αλλά και άλλοι δίνουμε από προσωπικά μας λεφτά για την Φιλαρμονική για να συντηρείται γιατί έχουμε πολλά μέλη και κατά συνέπεια πολλά έξοδα»

Πέρυσι η συναυλία ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Παρασκευά Κατσούφη και αντί εισιτηρίου η είσοδος ήταν αρκετή με μια σακούλα τρόφιμα για τους αναξιοπαθούντας. Μάλιστα είχαν συγκεντρωθεί περισσότερες από 250 σακούλες.

Η Φιλαρμονική Λεχαινών, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή των Λεχαινιτών και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, αφού τους συνοδέυει σε όλες τις κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.