Περιβάλλον

Φιλοζωικός Σύλλογος Πύργου: 4ήμερο Πασχαλινό Bazaar 25-28 Απριλίου!

f1.jpg

Αφουγκραζόμενοι το κλίμα των ημερών αλλά και την επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση των οικονομικών του Φιλοζωικού Πύργου, οι φιλόζωοι-μέλη προετοιμάζονται -πυρετωδώς θα μπορούσε να πει κανείς- τα τελευταία 24ωρα για το Πασχαλινό Bazaar του συλλόγου τους!

Το Bazaar, όπως έχουμε γράψει ήδη θα πραγματοποιηθεί στις 25-26-27 και 28 Απριλίου (σ.σ. από Πέμπτη έως Κυριακή των Βαΐων) στο ισόγειο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου Πύργου λειτουργώντας πρωί-μεσημέρι-βράδυ!

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, με πολύ κέφι και μεράκι, έχουν ετοιμάσει πολύ όμορφα πράγματα και αντικείμενα (λαμπάδες, χειροτεχνίες, διακοσμητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα) που είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες του Bazaar! 

Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για τροφές, φάρμακα και σπίτια για τα περίπου 150 σκυλιά που φροντίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος, στο χώρο που λειτουργεί ως καταφύγιο στην περιοχή της Συντριάδας στον Πύργο. Ακόμα και σήμερα αλλά και τις ημέρες λειτουργίας του Bazaar όποιος έχει κάτι να προσφέρει μπορεί να επικοινωνεί στο τηλ. 6981 582289.

Ξέχωρα από το Bazaar το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συνεδρίασε την περασμένη Τετάρτη με τα πράγματα να μην είναι τόσο… ρόδινα! Πρωταρχικό θέμα ήταν η μη καταβολή των χρημάτων στον κτηνίατρο και ότι δεν υπάρχει πίστωση για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τα σκυλιά που φροντίζει ο σύλλογος. Οι φιλόζωοι αποφάσισαν ότι αν ο Δήμαρχος Πύργου δεν «κλείσει» το θέμα του κτηνιάτρου, το έργο τους δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί και θα αναγκαστούν να αφήσουν τα σκυλιά και πάλι πίσω στον φυσικό τους χώρο…

Αποφασίστηκε επίσης ότι ο σύλλογος θα σταματήσει να περισυλλέγει αδέσποτα…

Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Γιώργος Γουβιάς

Όλη η επικαιρότητα