Ελλάδα

Φοιτητές καταγγέλλουν καθηγητή του ΕΚΠΑ ότι έβρισε, έκανε χυδαίες χειρονομίες και έδειξε τα οπίσθια του

Ακούστε το άρθρο

Μία απίστευτη καταγγελία έκαναν φοιτητές από το Μαθηματικό – Φυσικό στο ΕΚΠΑ όπου, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, ένας καθηγητής τους, προχώρησε σε βρισιές και χυδαίες χειρονομίες εναντίον τους ενώ δεν δίστασε να τους δείξει και τα οπίσθια του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από την Ανεξάρτητη ΣΥσπείρωση Μαθηματικού ΜΕΤωπική ΡΙζοσπαστική Αριστερά, όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου όταν φοιτητές κάπνιζαν στον διάδρομο και ο καθηγητής τους ζήτησε να σβήσουν τα τσιγάρα τους. Εδώ, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr υπάρχουν δυο εκδοχές που κυκλοφορούν ανάμεσα στους φοιτητές.

Η πρώτη είναι ότι οι δυο φοιτητές που κάπνιζαν έσβησαν τα τσιγάρα τους, ωστόσο, ο καθηγητής ήταν ήδη πολύ εκνευρισμένος και έσπασε ένα τασάκι στα πόδια τους.

Η άλλη εκδοχή αναφέρει ότι ο ένας εκ των δυο φοιτητών αρνήθηκε να σβήσει το τσιγάρο του, κάτι που εξόργισε τον καθηγητή και πέταξε το τασάκι κάτω, με αποτέλεσμα να σπάσει στα πόδια τους.

Την επόμενη μέρα, ένας φοιτητής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, δεν ήταν μπροστά στο προηγούμενο περιστατικό, πλησίασε τον καθηγητή και ίσως αστειευόμενος τον ρώτησε αν θέλει ένα τσιγάρο.

Τότε, ο καθηγητής, σύμφωνα με τις καταγγελίες των φοιτητών έγινε έξαλλος και ξεκίνησε να βρίζει ενώ φέρεται να του είπε – σύμφωνα πάντα με τοις καταγγελίες – «βάλε το τσιγάρο στον κ@λ@ σου». Ο καθηγητής στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, προχώρησε σε χυδαίες χειρονομίες ενώ λίγο αργότερα κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε τα οπίσθια του στους φοιτητές που περνούσαν από τον διάδρομο του κτιρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε επιτεθεί στο παρελθόν και σε φοιτητή κατά τη διάρκεια κινητοποίησης για το ζήτημα της διδακτικής επάρκειας.

Όλη η επικαιρότητα