Περίεργα

Φοιτήτρια: Η Αυστραλία είναι μια χώρα – Καθηγητής: Κόβεσαι…

Ακούστε το άρθρο

Θα… τρίζουν τα κόκαλα του κάθε νεκρού καγκουρό μετά τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης είδησης που μας έρχεται από το Πανεπιστήμιο του New Hampshire.

Συγκεκριμένα λοιπόν, μια 27χρονη φοιτήτρια, έκανε την εργασία με θέμα τα «κοινωνικά πρότυπα ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες» και σαν παράδειγμα άλλης χώρας επέλεξε την Αυστραλία.

Όταν έστειλε την εργασία, η απάντηση που πήρε ήταν ότι κόπηκε και ο λόγος ήταν, σύμφωνα με τον καθηγητή πως… η Αυστραλία δεν είναι χώρα αλλά Ήπειρος.

Βέβαια, η 27χρονη δεν πτοήθηκε και έστειλε με email στον καθηγητή της με αποδείξεις από βιβλία της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου που αποδείκνυαν ότι η Αυστραλία είναι χώρα, αλλά και Ήπειρος.

Αυτό φαίνεται πως δεν έπεισε και πάλι τον καθηγητή, ο οποίος της απάντησε ότι θα επανεξέταζε με χαρά την εργασία της. Πράγμα που έκανε, εμμένοντας όμως στην απόφαση του να την κόψει, λέγοντας της «θέλω να καταλάβεις ότι η εργασία είναι σαν τα ντόμινο, αν ρίξεις κατά λάθος ένα κομμάτι όλα θα πέσουν με μεγάλη ταχύτητα».

Η φοιτήτρια δεν το έβαλε κάτω και έστειλε περισσότερες αποδείξεις από την ιστοσελίδα της Αυστραλιανής κυβέρνησης.

Τότε ο καθηγητής που πρέπει κάτι να υποψιάστηκε της απάντησε ότι θα διεξάγει… δική του ανεξάρτητη έρευνα και την ενημερώσει.

Μετά από λίγο καιρό της ήρθε εκ νέου απάντηση, όπου την ενημέρωνε ότι είχε περάσει το μάθημα του με B+.

Όμως στο μεσοδιάστημα η 27χρονη είχε προλάβει να καταγγείλει τον καθηγητή, ο οποίος στη συνέχεια έχασε τη δουλειά του.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα