Κόσμος

Φλεγόμενος άντρας στους δρόμους του Μπρούκλιν! (Βίντεο)

flegomenos_antras_stoys_dromoys_toy_mproyklin.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ένας άνδρας στο Μπρούκλιν, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όταν κατά τη διάρκεια κάποιας εργασίας με χημικά, τα ρούχα του πήραν φωτιά.



Ένας αυτόπτης μάρτυρας του φώναζε να πέσει στο έδαφος για να σβήσει η φωτιά: «Ήταν τυλιγμένος στις φλόγες. Καιγόταν στ’ αλήθεια. Ήταν πολύ τρομακτικό».


Ένας οδηγός που σταμάτησε ακριβώς μπροστά από τον άτυχο άντρα, μόλις τον είδε να πέφτει στο έδαφος, πήρε τον πυροσβεστήρα από το αυτοκίνητό του και έτρεξε να τον ψεκάσει. 


 

Στη συνέχεια οι δυο τους, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ενημέρωσαν πως το θύμα, έχει υποστεί εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού, στο 80% του σώματός του.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς ο άντρας έπιασε φωτιά, όμως τα ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν πως σχεδίαζε να ανοίξει μαγαζί με ναργιλέδες και δούλευε με χημικά στο υπόγειο. Ακούστηκε μια μικρή έκρηξη και μετά η κάμερα ασφαλείας, καταγράφει τον φλεγόμενο άντρα να τρέχει πανικόβλητος.

Ο εκτελών χρέη υπαρχηγού, του τμήματος της πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο επιβεβαίωσε πως στο υπόγειο βρέθηκαν άγνωστα χημικά, τα οποία αναλύονται για να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Όλη η επικαιρότητα