Ψυχαγωγία

«Φλόγα και άνεμος»: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς εποχής της ΕΡΤ

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε το trailer από τη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος» και έδωσε στους τηλεθεατές μία μικρή γεύση από όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουν, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης.

Η τηλεοπτική σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου για τη ζωή της μεγάλης ηθοποιού Κυβέλης Αδριανού και στον πολυκύμαντο έρωτά της με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της σειράς, η οποία θα παραουσιάζεται στο εξής σε εβδομαδιαία βάση.

Με τη δημοσίευση ο επίσημος λογαριασμός της ΕΡΤ στο Instagram ανακοίνωσε: «Ο πολυκύμαντος έρωτας μεταξύ της Κυβέλης και του Γεώργιου Παπανδρέου, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά στη σειρά “Φλόγα και Άνεμος”! Πρεμιέρα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 22:00 και κάθε Σάββατο στην #ΕΡΤ1»

Δείτε τη δημοσίευση: 

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ, ενώ η παραγωγή είναι της Red Line Production. Το σενάριο που ακολουθεί κατά βήμα το μυθιστόρημα είναι διασκευασμένο από την Ρένα Ρίγγα, σε επιμέλεια της Μαρίας Αθήνη, υπό τη συνεργασία και του ίδιου του συγγραφέα.

Σημαντικοί ηθοποιοί απαρτίζουν το καστ αναμεσά τους ο Δημήτρης Καταλειφός, η Θέμιδα Μπαζάκα, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Λένα Παπαληγούρα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Αναστάσης Ροϊλός, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Δημήτρης Σαμόλης, η Μαρία Παπαφωτίου, ο Γιώργος Τριανταφυλλλίδης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Εύα Σιμάτου, η Δωροθέα Μερκούρη και πολλοί ακόμα γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί.

Φλόγα και Άνεμος | Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα της ΕΡΤ1

πηγή;πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα