Αθλητισμός

FMF: Ο Εμμανουήλ Καραλής δημιουργεί τη δική του σειρά ρούχων

Ακούστε το άρθρο

FMF: Ο Ηλείος Πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής δημιουργεί μια σειρά premium streetwear φτιαγμένα στην Ελλάδα με έμφαση στην ποιότητα και την άνεση.

Εμμανουήλ Καραλής, γνωστός στους φίλους του και όχι μόνο ως Manolo, είναι ένας αθλητής που χρειάστηκε πολλές φορές να ξεπεράσει τον εαυτό του για να φτάσει στην κορυφή. Από μικρός δοκιμάστηκε με κάθε είδους δυσκολία, όμως με όπλο την αγάπη για τον αθλητισμό και, φυσικά, την αγάπη που δέχθηκε από τους δικούς του ανθρώπους, κατάφερε να εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες ελληνικές ελπίδες για μετάλλιο στο Τόκιο. Σε μια χρονιά που ο αθλητισμός δοκιμάστηκε, οι προπονήσεις έγιναν μετ’ εμποδίων και τα πρωταθλήματα αναβλήθηκαν ή διεξήχθησαν χωρίς την πολύτιμη συμμετοχή του κοινού, ο 21χρονος πρωταθλητής Εμμανουήλ Καραλής βρήκε νέες διεξόδους για να εκτονώσει το πάντα ανήσυχο και δημιουργικό του πνεύμα.

Με έμφυτη την αγάπη του για το στιλ και επηρεασμένος από τις σπουδές του στο management, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων «FMF», με τίτλο εμπνευσμένο από το αγαπημένο του motto «Fly, Manolo, Fly».

«Στον ελεύθερό μου χρόνο, συχνά θα με βρει κανείς να κοιτάω σύγχρονα brands, να εμπνέομαι από την πόλη, τον αθλητισμό, τους νέους. Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό ότι θα ήθελα να έχω τη δική μου σειρά ρούχων. Ρούχα που θα ήταν ακριβώς όπως αυτά που θα επέλεγα εγώ να φοράω. Σε φυσικούς τόνους, προσεγμένη ποιότητα, άνετα και minimal. Κάπως έτσι, και με την ευκαιρία του επιπλέον χρόνου που δημιουργήθηκε στο πρόγραμμά μου λόγω της πανδημίας, εμπνεύστηκα και υλοποίησα τη σειρά FMF» λέει ο ενθουσιασμένος Manolo σε ρόλο νέου επιχειρηματία.

«Τα FMF είναι κατά μία έννοια το χόμπι μου, το οποίο το πάω ένα βήμα παρακάτω. Η ενασχόλησή μου με τον πρωταθλητισμό παραμένει η προτεραιότητά μου και η όρεξή μου για την επόμενη επιτυχία, για τον επόμενο αγώνα και τις προπονήσεις μου παραμένουν στο επίκεντρο» συμπληρώνει ο αθλητής και ανυπομονεί για τις πρώτες εντυπώσεις σε αυτό το νέο του εγχείρημα.

Πηγή: athensvoice.gr

Όλη η επικαιρότητα