Φονικό στα Χανιά: «Τον σκότωσε για χωράφι του δήμου» ξεσπά ο αδερφός του άτυχου κοινοτάρχη

Ο αδερφός του 43χρονου κοινοτάρχη ξεσπά για τη δολοφονία – «Ο δράστης όλους τους είχε απειλήσει. Ο εισαγγελέας δεν έκανε τη δουλειά του σωστά» υποστηρίζει

Σε κτηματικές διαφορές του δράστη με τον δήμο απέδωσε τη δολοφονία του 43χρονου κοινοτάρχη στα Χανιά ο αδερφός του.

«Ο δράστης είχε θέματα με τον δήμο και σαν πρόεδρος τοπικού, την πλήρωσε ο αδελφός μου. Αυτό είναι όλη η πραγματικότητα», είπε ο αδερφός του 34χρονου στον ΣΚΑΪ, εκτιμώντας ότι εάν οι εισαγγελέας είχε παρέμβει όταν ο δράστης απειλούσε, τότε δεν θα συνέβαινε το φονικό.

Ο αδερφός του 43χρονου απέρριψε τα όσα ακούγονται περί προσωπικών διαφορών. Όπως αναφέρει, ο 60χρονος δράστης είχε κάνει κατάληψη σε χωράφι ιδιοκτησίας του δήμου, κι αυτό αποτέλεσε την αιτία να αποκτήσει προστριβές.

«Το χωράφι δεν ήταν δικό του, ήταν του δήμου το χωράφι. Δεν έχει καμία δουλειά αυτός με τα χωράφια. Ήταν του δήμου, αλλά αυτός έλεγε ότι είναι δικά του. Απλά τα πράγματα», ανέφερε, λέγοντας ότι ο δράστης είχε προχωρήσει σε απειλές κατά του αδερφού του.

«Όλους τους είχε απειλήσει. Αλλά η δικαιοσύνη βέβαια είναι τυφλή, γιατί τον αφήνει έξω, γιατί δεν μπορεί να τον δικάσει και δίκασε αυτός άλλους τώρα. Ο εισαγγελέας δεν κάνει τη δουλειά του σωστά. Αφήνει τους εγκληματίες έξω και τρώνε τα αθώα παιδιά», λέει, προσθέτοντας ότι ο αδερφός του δεν είχε ποτέ του πειράξει κουνούπι. Μάλιστα, χαρακτηρίζει ψυχοπαθή τον δράστη και παραπέμπει στο υλικό των καμερών ασφαλείας, που αναμένεται ότι θα ρίξει «φως» στον τρόπο που έγινε η δολοφονία…

 

 

 

via