Ηλεία

Φόνος στον Πύργο: Ηταν μία 48χρονη Ελληνίδα η «πέτρα του σκανδάλου»; – Τι αποκαλύπτει η ίδια

Ακούστε το άρθρο

Το αποτρόπαιο και προμελετημένο έγκλημα, που αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, με θύμα έναν 30χρονο Πακιστανό που βρέθηκε τεμαχισμένος, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για μια φρικιαστική πράξη που σοκάρει και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πέτρα του σκανδάλου για το έγκλημα που εκτέλεσε ένας 27χρονος Πακιστανός ήταν μία 48χρονη Ελληνίδα. Οι πληροφορίες θέλουν τον δράστη να έχει παράνομο δεσμό με την 48χρονη και να θύμωσε όταν έμαθε ότι ο 30χρονος φίλος του ήθελε να κάνει σχέση με την 19χρονη κόρη της. Το protothema.gr εντόπισε την 48χρονη γυναίκα από τον Πύργο, η οποία μίλησε για τον Πακιστανό δράστη, το θύμα αλλά και την 19χρονη κόρη της.

«Με τον δράστη ήμασταν μόνο φίλοι, δεν είχαμε σχέση. Είναι όλα ψέματα αυτά που λέει ότι είχαμε ερωτική σχέση και ερχόταν σπίτι μου ή ότι εγώ πήγαινα στο δικό του. Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι σκότωσε άνθρωπο και στη συνέχεια τον τεμάχισε. Και εγώ μπορώ να πω χίλια δυο ψέματα και να κατηγορήσω ανθρώπους, αλλά δεν το κάνω. Είμαι καθαρή και λέω μόνο την αλήθεια. Ήρθε η αστυνομία στο σπίτι μου και στην κατάθεσή μου είπα ότι δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση με αυτόν άνθρωπο. Τον γνώρισα όταν πήγαινα τα παιδιά μου στην παιδική χαρά για να παίξουν και ερχόταν και αυτός μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ένα γεια λέγαμε και τίποτα άλλο. Αν είχαμε σχέση, όπως λέει ο δράστης, οι αστυνομικοί θα με έβρισκαν μαζί του. Δεν θα ήμουν εδώ στο σπίτι μου μαζί με τα παιδιά μου. Όσο για το θύμα, δεν τον είχα δει ποτέ. Δεν ξέρω γιατί ο δράστης λέει τέτοια βρώμικα πράγματα για μένα και την κόρη μου» λέει στο protothema.gr η 48χρονη γυναίκα.

«Με την κόρη μου έχω να μιλήσω ένα χρόνο γιατί από τότε που χώρισα με τον πατέρα της, μου κράτησε κακία και έφυγε από το σπίτι. Γνωρίζω βέβαια πού μένει και τι κάνει γιατί η κοινωνία του Πύργου είναι πολύ μικρή, αλλά γενικότερα δεν είχαμε επαφές. Η κόρη μου από όσο γνωρίζω και από ό,τι είπε στους αστυνομικούς δεν έκανε ποτέ παρέα με Πακιστανούς και δεν γνώριζε ούτε το θύμα, ούτε τον δράστη. Όταν την κάλεσαν, οι αστυνομικοί φοβήθηκε κι αυτή γιατί είναι μόλις 20 ετών και ήρθε το παιδί μου στο σπίτι και με ρωτούσε γιατί λέγονται αυτά τα πράγματα για εμάς. Και της λέω ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμείς από τη στιγμή που είμαστε καθαρές δεν χρειάζεται να φοβόμαστε τίποτα. Τη ρώτησα αν γνώριζε το θύμα, αν είχε κάποιο φλερτ μαζί του αλλά αυτό που μου είπε η κόρη μου είναι πως δεν τον είχε δει ποτέ κι ούτε είχε ποτέ σχέση μαζί του» προσθέτει η 48χρονη γυναίκα στο protothema.gr

Πύργος: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος Πακιστανός για το άγριο φονικό (VIDEO)

Όλη η επικαιρότητα