Life Γυναίκα Επιχειρήσεις

Φορέστε σωστά την κομψή και θηλυκή midi φούστα – 1+1 alternativeoutfits από Regalinas!

Ακούστε το άρθρο

Η φούστα ανέκαθεν αποτελούσε το πιο ενδιαφέρον και κομψό ρούχο που υπάρχει στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Σε κάθε γυναίκα αρέσει να την επιλέγει στην καθημερινότητά της, σε μία έξοδο, σε μία επίσημη περίσταση. Για τις ανάγκες κάθε γυναίκας, η μόδα έχει προβλέψει από μίνι φούστες, μέχρι midi και γυναικείες φούστες μακριές κάτω από το γόνατο που κάθε χρόνο τις βλέπουμε να φοριούνται από διεθνούς φήμης μοντέλα και από οίκους μόδας που έχουν γράψει ιστορία στην ιστορία της μόδας.

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, σας προτείνουμε δύο υπέροχες επιλογές από μακριές φούστες μαζί με τοπ. Δύο έτοιμα outfitγια τα κορίτσια και τις γυναίκες που αγαπούν το midi μήκος και υιοθετούν μία vintageφιλοσοφία στο ντύσιμό τους.

Εμπριμέ μίντι φούστα με τοπ lingerie

Ένα ασπρόμαυρο σύνολο τραβάει πάντα τα βλέμματα και είναι εύκολο να φορεθεί κάθε εποχή με επιτυχία.

Μία ψηλόμεση φούστα σε εμπριμέ σχέδιο για παράδειγμα είναι πραγματικά εντυπωσιακή, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να συνδυαστεί με κάθε παπούτσι από formal μποτάκι ή γόβα μέχρι oxford.

Επιλέξτε για να τη συνδυάσετε ένα τοπάκι σε στυλ lingerieπου φοριέται είτε σκέτο είτε κάτω από μία basicζακέτα. Βρείτε το τοπάκι από εδώ, σε πολλές αποχρώσεις με V δαντέλα.

Σατέν φούστα κάτω από το γόνατο – Συνδυάστε ροκ και ρομαντικό μαζί!

Η μακριά μαύρη σατέν φούστα Regalinas που θα βρείτε εδώ αγκαλιάζει το σώμα και προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο. Προτείνεται για μία βραδινή έξοδο ή για μία περίσταση πιο ιδιαίτερη. Το φλοράλ τοπ με πιέτες θα «ελαφρύνει» το σύνολο και θα το κάνει πιο daily για να φορεθεί όλες τις ώρες.

Μπείτε στο online κατάστημα Regalinas και βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από γυναικεία ρούχα (γυναικείες μπλούζες, φούστες, παντελόνια, φορέματα)που θα καλύψουν τις ανάγκες σας! Δωρεάν αποστολές και δωρεάν μεταφορικά!

Όλη η επικαιρότητα