Ηλεία

Φωτιά σε σπίτι στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Προσωρινή αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι από κατοίκους σε γειτονιά του Πύργου, ύστερα από πυρκαγιά που προκλήθηκε σε κουζίνα κατοικίας και προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε κατοικία στην οδό Παυσανίου, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου να κινητοποιείται άμεσα προκειμένου να την κατασβέσει και να εμποδίσει την περαιτέρω εξάπλωσή της. Τρία οχήματα με έξι άνδρες επιχειρούσαν στο σημείο μέχρι και την πλήρη κατάσβεσή της που ολοκληρώθηκε στις 12:40. Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Δημήτρης Αντωνάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια μπόρεσε και βγήκε από το σπίτι την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, αλλά όντας σοκαρισμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πύργου προληπτικά. Η φωτιά προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο χώρο της κουζίνας και ιδιαίτερα στον απορροφητήρα και τα ντουλάπια που τον περιστοίχιζαν. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ερευνά τα αίτια της φωτιάς, ωστόσο πιθανολογείται πως προήλθε από μαγειρικό σκεύος.

Όλη η επικαιρότητα