Lifestyle

Φωτιές άναψε η σέλφι της Μις Ισραήλ με τη Μις Ιράκ

Ακούστε το άρθρο

άλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε μία σέλφι δύο υποψηφίων στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της “Μις Υφήλιος”. Η Μις Ισραήλ και η Μις Ιράκ έβγαλαν μαζί μία σέλφι, την οποία ανέβασε η Μις Ιράκ Σάρα Εεντάν στο διαδίκτυο, πυροδοτώντας μία σειρά αντιδράσεων, τις οποίες, όπως αναφέρει το BBC, πιθανόν, δεν περίμεναν.

Η Γκάντελσμαν ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram αποκαλώντας τη Μις Ισραήλ, Αντάρ Γκάντελσμαν «καταπληκτική». Το σχόλιό της άρεσε σε περίπου τρεις χιλιάδες χρήστες, προκαλώντας όμως και σειρά αρνητικών αντιδράσεων καθώς, οι δύο χώρες δεν διατηρούν διπλωματικές σχέσεις.

Απαντώντας στα επικριτικά σχόλια, η Μις Ιράκ, έγραψε ότι η φωτογραφία ήταν ιδέα της Μις Ισραήλ, προκειμένου να εκφράσουν την ελπίδα για ειρήνη μεταξύ των λαών τους.”Ήθελε να βγάλουμε μία φωτογραφία μαζί. Ο στόχος της φωτογραφίας ήταν να εκφράσουμε την ελπίδα για παγκόσμια ειρήνη», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η φωτογραφία δεν υποστήριζε σε καμία περίπτωση το Ισραήλ: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε όποιον θεώρησε ότι η φωτογραφία είναι προσβλητική για τους Παλαιστίνιους, ήταν απλώς μια έκκληση για ειρήνη και ελπίδα για λύση στην κρίση».

Όλη η επικαιρότητα