Ελλάδα

Φωτογραφία περιπλέκει την υπόθεση εξαφάνισης της τετράχρονης Άννυ

fotografia_periplekei_tin_ypothesi_exafanisis_tis_tetrahronis_anny.jpg
Ακούστε το άρθρο
Μια φωτογραφία της τετράχρονης Άννυ μέσα σε ταξί έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την υπόθεση εξαφάνισης του κοριτσιού, με τις Αρχές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα απαγωγής. Ωστόσο, εκτιμάται ότι είναι λίγες οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο.

«Έχω διαβεβαίωση από τον πατέρα και κυρίως από τη μητέρα ότι της επεδείχθη από την Ασφάλεια μια φωτογραφία, με το παιδί μέσα σε ένα ταξί, φορώντας μεγάλα ρούχα. Η μητέρα αναγνώρισε το παιδί της, ενώ όταν ο ταξιτζής κλήθηκε στην Ασφάλεια δήλωσε ότι το ταξί του το είχαν κλέψει…» επισημαίνει ο δικηγόρος των γονιών της Άννυ, Σταύρος Γεωργίου στο Mega.

Οι γονείς της Άννυ που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Ομόνοια πριν από οκτώ ημέρες, οδηγήθηκαν από τους αστυνομικούς στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. Μαζί τους συνελήφθη και ένας 70χρονος, αφού στο σπίτι του όπου φιλοξενούσε τη μητέρα της μικρής Άννυ, βρέθηκαν υπνωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Οι γονείς αφού έλαβαν προθεσμία για να δικαστούν στο Αυτόφωρο στις 12 Μαΐου, οδηγήθηκαν ξανά στην ασφάλεια, καθώς σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για ψευδορκία.

Όσο περνούν οι ημέρες και δεν υπάρχει κανένα ίχνος από την μικρή Άννυ, οι Αρχές εκφράζουν φόβους για τη ζωή του παιδιού και πιστεύουν, ότι μόνο όταν «σπάσουν» οι γονείς θα εντοπιστεί το κοριτσάκι.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα