Categories: Ελλάδα

Φωτογραφίες με τα πολεμοφόδια που βρήκε η αστυνομία μετά τις συμπλοκές μεταξύ οπαδών στου Ζωγράφου

Share

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο άφησαν πίσω τους οι χούλιγκαν που έδωσαν μάχη σώμα με σώμα το βράδυ του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου στην περιοχή του Ζωγράφου και σε δρόμους κοντά σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τις εικόνες που δημοσίευσε η αστυνομία βρέθηκαν μεταξύ άλλων μπετόβεργες, σίδερα, ξύλα, άλλα σιδερένια αιχμηρά αντικείμενα, φωτοβολίδες, μπουκάλια με βενζίνη, μάσκες full face, κράνη και πυροσβεστήρες.

Τα επεισόδια διαλύθηκαν με την επέμβαση της αστυνομίας ενώ σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι αρχές προχώρησαν σε 22 προσαγωγές. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αρχές προχώρησαν σε 16 συλλήψεις.

Τα σοβαρά επεισόδια, και οι οδομαχίες εκτυλίχθηκαν στη συμβολή των οδών Ξηρογιάννη και Μπισκίνη, στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι περίπου 100-150 οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν μεταβεί στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής διεξήχθη ο αγώνας βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ηλυσιακού και Ολυμπιακού, μετά συγκρούστηκαν με περίπου ισάριθμους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που περίμεναν την επίθεση.

via