Style

Φούτερ και υφασμάτινα παντελόνια: Τα βασικά της ντουλάπας σας

Πείτε ναι στην άνεση!
Ακούστε το άρθρο

Έχετε σκεφτεί πως τα ρούχα που φοράτε διευκολύνουν ή επιβαρύνουν την καθημερινότητά σας;

Πείτε ναι στην άνεση με δύο μόνο επιλογές, τα φούτερ και τα υφασμάτινα παντελόνια! Ας δούμε τις προτάσεις της 3GUYS που συνδυάζουν την άριστη ποιότητα με τις προσιτές τιμές. Γιατί το στιλ και η μόδα είναι δικαίωμα όλων!

Το φούτερ, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά…

Ποιος μπορεί να πει όχι στην άνεση και τη ζεστασιά που προσφέρει ένα φούτερ; Αν όχι κανένας, τότε σίγουρα λίγοι! Στη 3GUYS θα βρείτε ποικιλία σε ανδρικά φούτερ με κουκούλα ή χωρίς που σίγουρα θα βρουν θέση στην ντουλάπα σας. Το ανδρικό φούτερ Original διαθέτει κουκούλα και προσφέρει άνεση και ζεστασιά. Διατίθεται στο χρώμα της φωτογραφίας και σε μπορντό ενώ συνδυάζεται εύκολα σχεδόν με όλες τις επιλογές της παλέτας. Αν πάλι θέλετε και ένα φούτερ χωρίς κουκούλα το Abraham είναι ένα κομμάτι που θα μπορέσετε να το φορέσετε με πλήθος άλλων επιλογών.

Chinos για τη δουλειά, τη βόλτα ή κάθε κοινωνική περίσταση

Δε σας αρέσουν τα κλασικά υφασμάτινα παντελόνια; Τα βρίσκετε αρκετά συντηρητικά; Τα chinos είναι η απάντηση στους ενδοιασμούς σας. Είναι άνετα, ανάλαφρα και σίγουρα αφήνουν μια πιο νεανική αίσθηση σε κάθε look. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με διάφορα χρώματα για να μην περιορίζεστε στις επιλογές σας. Η 3GUYS προτείνει ανδρικά υφασμάτινα παντελόνια chinos σε κανονική γραμμή, όπως το παντελόνι Chuck με ρεβέρ λεπτομέρεια στο τελείωμα που διατίθεται σε μπεζ, μπλε ίντιγκο ή γκρι απόχρωση. Ξεχωρίζει για την άψογη εφαρμογή του και για την εξαιρετική του ποιότητα. Αν προτιμάτε την πιο στενή γραμμή το ανδρικό παντελόνι Orson σε ανθρακί, καμηλό και μαύρο χρώμα είναι σίγουρο πως θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Μια επίσκεψη στο 3GUYS σίγουρα θα σας δώσει ακόμη περισσότερες ιδέες μέσα από την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που προτείνει το brand.

Δείτε τις παραπάνω επιλογές εδώ: ανδρικό φούτερ Original, ανδρικό φούτερ χωρίς κουκούλα το Abraham, chino παντελόνι Chuck, chino παντελόνι Orson.

Όλη η επικαιρότητα