Style Γυναίκα

French style: Τι φοράνε οι Γαλλίδες στην παραλία;

Ακούστε το άρθρο

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ήδη, είμαι φαν του στιλ των Γαλλίδων. Νομίζω ότι ένα βασικό χαρακτηριστικό του στιλ τους που μου κάνει τόσο πολύ, είναι το γεγονός ότι φοράνε ό,τι τους αρέσει πραγματικά. Δεν έχει σημασία αν είναι κάτι της μόδας ή αν δεν είναι. Δεν νοιάζονται για τα περίπλοκα styling ή για το αν θα φορέσουν ένα designer αξεσουάρ που φοράνε όλες. Είναι απλά ο εαυτός τους.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Γαλλίδες, δεν ασχολούνται με το στιλ τους. Βασίζονται απλά, στα λίγα και καλά και σε κομμάτια της ντουλάπας που είναι διαχρονικά, πράγμα που τους προσφέρει κομψές εμφανίσεις πάντα. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει απόλυτα όσον αφορά τα beachwear looks τους.

Εκεί για τις Γαλλίδες, το ντύσιμο είναι άλλη υπόθεση. Στην παραλία, έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τα ενδυματολογικά τους όρια και να πειραματιστούν. Χωρίς να ξεφεύγουν από την αισθητική τους πάντα, δίνουν «χώρο» στις εμφανίσεις τους για κάτι καινούργιο. Ένα καφτάνι, αντί για ένα πουκάμισο που θα φορούσαν συνήθως. Ένα printed ή sparkly μαγιό, αντί για ένα πιο κλασικό. Μερικά κοσμήματα ή αξεσουάρ, είναι μερικές από τις ενδείξεις που δείχνουν ότι οι Γαλλίδες πειραματίζονται περισσότερο με τα beachwear looks τους.

Αυτό τις κάνει λίγο πιο adventurous με το στιλ τους και παροτρύνει όλες μας να κάνουμε το ίδιο. Εντωμεταξύ, τα παρακάτω beachwear looks τους θα αποτελούν έμπνευση για εμάς, ενώ παίρνουμε ιδέες από τις Γαλλίδες, για το πώς να φορέσουμε το μαγιό.

Παντελόνα

Μια άνετη, flowy παντελόνα είναι από τα must των Γαλλίδων, το καλοκαίρι. Και αυτό, γιατί ταιριάζει με όλα τα μαγιό σου (μπικίνι ή ολόσωμα), ενώ τη φοράνε και εκτός παραλίας. Δυο σε ένα.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Mun (@andi_mun)

Slides

Οι Γαλλίδες λατρεύουν τα δερμάτινα slides και τα φοράνε εντός και εκτός παραλίας. Ένα παρεό-sarong και μια ψάθινη τσάντα είναι οι go-to επιλογές τους για τα beachwear looks τους.

Sheer dress

Τα sheer dresses είναι πολύ της μόδας φέτος, και οι Γαλλίδες, αν και δεν ακολουθούν πιστά τις τάσεις, η συγκεκριμένη τους ταιριάζει και τη φοράνε, χρόνια τώρα, ειδικά στην παραλία, πάνω από το μαγιό τους.

View this post on Instagram

A post shared by Jeanne Damas (@jeannedamas)

Μαντήλι

Τα αξεσουάρ παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις των Γαλλίδων και αυτό ισχύει και για τα beachwear looks τους. Είτε το φορέσουν στο μαλλί, γύρω από τη μέση, ακόμα και στο μπράτσο, είναι το τέλειο touch που αναδεικνύει τα looks της παραλίας.

View this post on Instagram

A post shared by Franny (@frannfyne)

Κοσμήματα

Τα κοσμήματα είναι ένα αξεσουάρ που φοριέται και στην παραλία και είναι ιδανικό για να κάνει elevate τα beachwear looks σου. Οι Γαλλίδες επιλέγουν διακριτικά κοσμήματα για να συνοδεύσουν το μαγιό τους, όπως μια λεπτή χρυσή αλυσίδα ή ένα ζευγάρι μικρούς κρίκους.

View this post on Instagram

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Statement γυαλιά ηλίου

Ένας τρόπος να πειραματιστούν ενδυματολογικά είναι μέσω των αξεσουάρ. Ένα statement ζευγάρι γυαλιά ηλίου, είναι ο πιο εύκολος και safe τρόπος. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος, εδώ και αυτό είναι το θαυμάσιο.

View this post on Instagram

A post shared by 𝔛 (@xeniaadonts)

Καφτάνι/Κιμονό

Ένα εντυπωσιακό καφτάνι ή κιμονό είναι από τους πιο εύκολους τρόπους να κάνεις τα looks της παραλίας πιο εντυπωσιακά. Και οι Γαλλίδες το γνωρίζουν αυτό. Είναι άνετα, είναι κομψά και προσφέρουν ένα statement αποτέλεσμα.

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα