Κόσμος

Φρίκη! 20χρονη γέννησε δύο παιδιά από τον βιαστή πατέρα της

Ακούστε το άρθρο

Πατέρας στη Μινεάπολη των ΗΠΑ βασάνιζε και βίαζε τις δίδυμες κόρες του που πάσχουν από νοητική αναπηρία.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής υπόθεσης που ήρθε στο φως όταν μια από τις κοπέλες δραπέτευσε και ειδοποίησε της αρχές.  Όπως αποκαλύφθηκε, επί πολλά χρόνια ο 51χρονος πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο κορίτσια και απέκτησε δύο παιδιά με μια από τις δύο του κόρες. Το ένα γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2014 και το άλλο τον Οκτώβριο του 2017.

Οι κοπέλες, οι οποίες σήμερα είναι 20 ετών, ανέφεραν στην αστυνομία ότι ο πατέρας τους τις έδενε με αλυσίδες σε πόρτες και κρεβάτια, τις άφηνε χωρίς φαγητό και τις χτυπούσε με ρόπαλα.

Οι αρχές αναφέρουν ότι ο Jerry Lee Curry έγινε έξαλλος όταν μία από τις δίδυμες έγινε σεξουαλικά ενεργή και από το γεγονός ότι είχε την αίσθηση ότι τρώνε πάρα πολύ. Η κοπέλα που γέννησε τα δύο μωρά δήλωσε. «Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω αρκετό φαγητό. Με ανάγκαζε να κάνω σεξ, και μου το έκανε καθημερινά από τότε που ήμουν στην αρχή της εφηβείας. Το έκανε και στη δίδυμη αδελφή μου».

«Ήμουν αλυσοδεμένη στην πόρτα και το κρεβάτι κάθε μέρα, όσο μπορώ να θυμηθώ και οι απειλές ότι θα μας σκοτώσει και θα μας πετάξει στα σκουπίδια συνεχίστηκαν».

Η κοπέλα που δραπέτευσε και ειδοποίησε τις αρχές είχε πρόβλημα με το αριστερό αυτί της και σημάδια στο μέτωπο και στην πλάτη, που όπως είπε προκλήθηκαν από τα χτυπήματα του πατέρα της. Μάλιστα, από τις αλυσίδες με τις οποίες ήταν δεμένη έπαθε γάγγραινα και στα δύο της πόδια, αλλά οι γιατροί κατάφεραν και έσωσαν τα πόδια της.

Πηγή: thecaller.gr

Όλη η επικαιρότητα