Χωρίς κατηγορία

Φρίκη από τις αποκαλύψεις στην Ρουμανία! Σκότωσε και έκαψε τα δυο κορίτσια που είχε απαγάγει

Ακούστε το άρθρο

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αυτής, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Ρουμανία για την ολιγωρία που επέδειξαν οι αρχές, σοκάρουν. Χρειάστηκαν 19 ολόκληρες ώρες να εισβάλλουν στο σπίτι του 65χρονου απαγωγέα παρά το γεγονός ότι η 15χρονη Αλεξάνδρα είχε καλέσει τρεις φορές τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και καλούσε σε βοήθεια.

Ο μηχανικός Gheorghe Dinca, 65 ετών συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Luiza Melencu, 18 ετών και την Alexandra Macesanu, 15 ετών σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Καρακάλ.

Η 18χρονη Luiza εξαφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο την ώρα που έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο σπίτι της. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι άθλιες στην Ρουμανία.

Όταν έφτασε η αστυνομία έξω από το σπίτι του δράστη και ενώ περίμεναν επί ώρες ένταλμα για να εισβάλλουν σε αυτό, το οποίο ήταν αχρείαστο, βρήκαν υπολείμματα της σορού της Αλεξάνδρα σε ένα βαρέλι και κομμάτια οστών της Λουίζας. Μέσα στο σπίτι βρήκαν επίσης τα κοσμήματα της Αλεξάνδρας και το DNA της.

Ο ίδιος είπε στις αρχές ότι είχε βάλει φωτιά για να διώξει τα κουνούπια αλλά αυτό που έκανε ήταν να καίει τις σορούς των δυο δύστυχων κοριτσιών.

Οι αρχές ψάχνουν και μια λίμνη κοντά στο σπίτι του γιατί φοβούνται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα!

Ο 65χρονος είχε τηλεφωνήσει στις οικογένειες των θυμάτων και τους είχε πει ότι τα παιδιά τους είναι καλά και έχουν πάει σε άλλες χώρες… Η οργή στην Ρουμανία δεν λέει να κοπάσει. Και πως άλλωστε…

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα