Κόσμος

Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Αποκεφάλισαν και τεμάχισαν με αλυσοπρίονο 33χρονο εκατομμυριούχο

Αντιμέτωποι με ένα φρικτό έγκλημα βρέθηκαν οι αρχές στη Νέα Υόρκη, όταν ο CEO της τεχνολογικής εταιρείας Gokada, Fahim Saleh, βρέθηκε αποκεφαλισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Lower East Side.

Οι αρχές πιστεύουν πως 33χρονος εκατομμυριούχος δολοφονήθηκα βάσει ενός μελετημένου σχεδίου στο διαμερισμά του το οποίο είχε αποκτήσει μόλις πριν από ενα χρόνο αντί δύο εκατ. ευρώ.

Για το αποτρόπαιο έγκλημα δημοσίευμα της ΝΥP ανέφερε πως ο δολοφόνος όχι μόνο είχε κόψει το κεφάλι του νεαρού άνδρα, αλλά τον είχε επίσης τεμαχίσει, βάζοντας τα πόδια και τα χέρια του μέσα σε πλαστικές σακούλες, δίπλα στις οποίες βρέθηκε και ένα αλυσοπρίονο.

fahim

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο Saleh δολοφονήθηκε με βάση ένα καλά μελετημένο σχέδιο μέσα στο διαμέρισμα που ο ίδιος είχε αγοράσει πέρσι για σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ.

Οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν τη Δευτέρα το θύμα να ανεβαίνει με το ασανσέρ στον 7ο όροφο, όπου βρισκόταν το σπίτι του. Μέσα στον ανελκυστήρα βρισκόταν και ο δολοφόνος του. Το υλικό δείχνει τους δύο άνδρες να συνομιλούν και το θύμα να βγαίνει από το ασανσέρ, ενώ ο δράστης του επιτίθεται.

Να σημειωθεί πως το διαμέρισμα ήταν τακτοποιημένο και δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι εκεί μέσα είχε διαπραχθεί ένας ειδεχθής φόνος.

via

Όλη η επικαιρότητα