Ελλάδα

Φρίκη στην Κρήτη: Άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι σκύλο που έπαιζε με δύο μικρά παιδιά

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον σκύλου, ενώ έπαιζε με δύο μικρά παιδιά στην αυλή του σπιτιού τους. Έχει τριάντα σκάγια στο κεφάλι.
Ακούστε το άρθρο

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει ο πυροβολισμός σκύλου στο Ρέθυμνο την ώρα που έπαιζε με δύο παιδιά στην αυλή του σπιτιού τους.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση στη σελίδα «Ζωόφιλη Δράση». Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο σκύλος που ακούει στο όνομα Άρης και είναι ένα μεγαλόσωμο κουτάβι 9 μηνών, έπαιζε με τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας μέσα στην περίκλειστη αυλή του σπιτιού της.

Το ζώο δέχτηκε επίθεση με πυροβόλο όπλο από έναν άνδρα, υπάλληλο διπλανής εταιρείας, στο κεφάλι ακριβώς έξω από τον μαντρότοιχο της αυλής του σπιτιού, την στιγμή που τα δύο παιδιά έπαιζαν μαζί του.

Ο Άρης έχει τριάντα σκάγια στο κεφάλι, αλλά λόγω της άμεσης αντίδρασης της οικογένειας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κτηνίατρο και θα επιζήσει.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο κακοποιητής του Άρη είναι γνωστός και θα κατατεθεί μήνυση εναντίον του στην εισαγγελία πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Όλη η επικαιρότητα