Κύπρος

Φρίκη στην Κύπρο: Μάνα σκότωσε το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Ακούστε το άρθρο

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Γέρι, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν μητέρα φέρεται να σκότωσε τον 12χρονο γιο της και ακολούθως να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Από την απόπειρα αυτοκτονίας η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταφέρει ο «Φιλελεύθερος» της Κύπρου, η γυναίκα είναι αλλοδαπή και ο σύζυγός της Ελληνοκύπριος.

Η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της με μαχαίρι και με τον ίδιο τρόπο να αποπειράθηκε ακολούθως να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της γυναίκας φέρεται να τους έψαχνε από το πρωί.

Χτυπούσε την πόρτα και δεν του άνοιγαν, ούτε κατάφερνε να ξεκλειδώσει την είσοδο. Όταν κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, βρήκε το παιδί νεκρό και τη σύζυγό του τραυματισμένη.

Στη σκηνή βρίσκονται ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Γιαννάκης Χαραλαμπους και ο βοηθός Αρχηγός, Δημήτρης Δημητρίου καθώς και ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, ενώ γύρω στις 18.00 αφίχθησαν για αυτοψία οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, οι οποίοι πραγματοποιούν αυτοψία επί της σκηνής.

Όλη η επικαιρότητα