Κόσμος

Φρίκη στην Βρετανία: Πατέρας παρίστανε τον μυσταγωγό για να βιάζει τις κόρες του – Απέκτησε έξι παιδιά με τη μία

Ακούστε το άρθρο

Ένας άνδρας στη Βρετανία βίαζε συστηματικά τις δύο κόρες του ενώ απέκτησε και έξι παιδιά με μια εξ αυτών.

Μάλιστα, κακοποιούσε και ένα από τα παιδιά που η κόρη του είχε γεννήσει μετά τον βιασμό από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο άνδρας από την Ουαλία φέρεται επίσης να είχε πείσει τα παιδιά του να προχωρούν σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του, κάνοντάς τους «πλύση εγκεφάλου» και δημιουργώντας γι’ αυτά έναν άλλο κόσμο, στον οποίο παρίστανε τον μυσταγωγό για να τα χειραγωγεί ευκολότερα.

Ο κατηγορούμενος αρνείται και τις 36 κατηγορίες βιασμού, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο εισαγγελέας John Hipkin είπε στους ενόρκους ότι ο άνδρας «συστηματικά παρενοχλούσε και χειραγωγούσε τα θύματά του, σε σημείο που η βούλησή τους είχε σχεδόν εξαφανιστεί».

Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι εκμεταλλευόταν την επιρροή που είχε αποκτήσει πάνω τους για τη σεξουαλική του ικανοποίηση και «τις έκανε ό,τι αυτός ήθελε».

Ο κ. Hipkin αποκάλυψε επίσης ότι υπήρχαν στοιχεία «μαγείας και μυστικισμού» στην επιβολή του ελέγχου, με τον κατηγορούμενο να έχει δημιουργήσει μία θηλυκή μυστικιστική φιγούρα, η οποία έλεγε στα κορίτσια να προχωρήσουν σε ερωτική συνεύρεση με τον πατέρα τους.

Και ο εφιάλτης δεν τελείωνε εκεί: εκτός από το ότι βίαζε ο ίδιος τα θύματά του, κανόνιζε να τα βιάζουν και άλλοι άνδρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία DNA, ο άνδρας είναι ο πατέρας τουλάχιστον έξι παιδιών που έχει αποκτήσει με μία από τις κόρες του, ενώ μάλιστα, ήταν κάτω των 16 ετών όταν έμεινε πρώτη φορά έγκυος από τον πατέρα της.

via

Όλη η επικαιρότητα