Χωρίς κατηγορία

Φρίκη στο Ηράκλειο – 42χρονος χτύπησε την μητέρα του μέχρι θανάτου

Ο 42χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, φέρεται να χτύπησε με αγριότητα την μητέρα του με ξύλινο αντικείμενο, οδηγώντας την στον θάνατο.
Ακούστε το άρθρο

Υπόθεση άγριας μητροκτονίας απασχολεί από χθες το βράδυ τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου. Άνδρας, ηλικίας 42 ετών, με ψυχιατρικό ιστορικό, χτύπησε βάναυσα και σκότωσε την 62χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι της, στην οδό Κριτοβουλίδου, στo κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ertnews.gr, ανάμεσα σε γιο και μητέρα, που ζουν σε διαφορετικά σπίτια, ξέσπασε καβγάς. Οι φωνές ξεσήκωσαν τους γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας είδαν τον 42χρονο με αίματα στα χέρια και στα ρούχα, πατημασιές από αίματα στο πάτωμα και την μητέρα του αιμόφυρτη και νεκρή στο υπνοδωμάτιό της.

Ο 42χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, φέρεται να χτύπησε με αγριότητα την μητέρα του με ξύλινο αντικείμενο, οδηγώντας την στον θάνατο. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Όλη η επικαιρότητα