Categories: Ελλάδα

Φρίκη στο Λαύριο: Συνελήφθη 47χρονος για βιασμό 11χρονου

Share

Μία ακόμα υπόθεση βιασμού ανηλίκου βλέπει το φως της δημοσιότητας. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες την Τετάρτη σε έναν 47χρονο άνδρα στο Λαύριο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε ένα αγόρι μόλις 11 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παιδεραστής φέρεται να έχει συγγενική σχέση με την οικογένεια του παιδιού και η σύλληψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταγγελία του αγοριού και της μητέρας του. Σε βάρος του 47χρονου, έχει σχηματισθεί δικογραφία για γενετήσια πράξη σε βάρος ανηλίκου κάτω των 15 ετών.

Η υπόθεση δεν σχετίζεται με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον ίδιο Δήμο, σχετικά με τη δράση ενός πρόσφατα αποφυλακισμένου άνδρα ο οποίος σύμφωνα με κατοίκους, παρενοχλεί μαθητές. Ο αποκαλούμενος «βιαστής με το λευκό βαν», είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 χρόνια φυλάκισης, για δύο βιασμούς παιδιών και μια απόπειρα, όμως αποφυλακίστηκε μετά από μόλις 6 χρόνια.

Γονείς ανήλικων παιδιών που ζουν στην ίδια περιοχή με τον συγκεκριμένο άνδρα, είχαν αναρτήσει τη φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποιώντας για την παρουσία του μετά την αποφυλάκιση.

Πηγή: iEidiseis.gr