Φροντιστήριο Άνοδος: Ο σωστός δρόμος για την επιτυχία!

Share

Η άνοδος είναι ένα πρότυπο φροντιστηριακό κέντρο στον Πύργο Ηλείας όπου για πάνω από είκοσι χρόνια αποτελεί την εγγύηση επιτυχίας των μαθητών του.

Αξιολογώντας την ιδιαίτερη περίπτωση του κάθε μαθητή, τα δυνατά του σημεία και τα πεδία στα οποία πρέπει να δώσει προσοχή, το Φροντιστήριο Άνοδος φροντίζει πάντα να αποτελεί τον πιο σίγουρο δρόμο επιτυχίας. Με έμπειρους και δοκιμασμένους εκπαιδευτικούς, αφοσιώνεται στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το «να γίνει ο μαθητής του σήμερα, ο φοιτητής του αύριο».

«Ακολουθώντας πρότυπες μεθόδους διδασκαλίας, σε διαρκή επικοινωνία με τις μεγαλύτερες διδακτικές καινοτομίες, προσφέροντας το κατάλληλο στεγαστικό και κοινωνικό περιβάλλον, μπορούμε με ασφάλεια να περηφανευτούμε πως κατέχουμε την συνταγή της επιτυχίας», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου και καθηγητής Χημείας, Ιωάννης Κουτρουμάνος, ο οποίος μαζί με τους δύο αξιόλογους συνεργάτες του, τον Γιώργο Ηλιόπουλο, καθηγητή Φυσικής και τον Αλέξανδρο Λίμουρα καθηγητή Μαθηματικών έχουν φτάσει το επίπεδο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην κορυφή.

Οργάνωση

Με στόχο την μεγαλύτερη επιτυχία των μαθητών, στο φροντιστήριο Άνοδος, οι τάξεις οργανώνονται σε ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα, των 3 και 5 ατόμων. Αυτή είναι η πλέον εγγυημένη μέθοδος οργάνωσης, όπως έχει αποδειχθεί από την διεθνή εμπειρία.

Ο μικρός αριθμός του κάθε τμήματος εξυπηρετεί την πιο στενή επικοινωνία του εκπαιδευτικού με τον μαθητή. Έτσι, ο καθηγητής δεν διδάσκει μόνο την τάξη, αλλά το κάθε άτομο ξεχωριστά. Ταυτόχρονα όμως ο μαθητής νιώθει ενταγμένος σε μία ομάδα η οποία δημιουργεί υγιείς προϋποθέσεις άμιλλας, δεν είναι απομονωμένος από τα άλλα παιδιά.

Κατάλληλη προετοιμασία

Η σταδιακή και μεθοδική διδασκαλία είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ανόδου. «Επιμένουμε ιδιαίτερα στην κατανόηση του κάθε επιμέρους βήματος της διδασκαλίας, πριν προχωρήσουμε στο επόμενο. Ο μαθητής πρέπει να καλύψει όλα τα κενά και τις απορίες του, πριν προχωρήσει στα επόμενα κεφάλαια διδασκαλίας. Αυτό για εμάς είναι νόμος!», αναφέρει ο κ. Κουτρουμάνος και συνεχίζει: «Η μέθοδος που ακολουθούμε συμπεριλαμβάνει την σωστή και έξυπνη κατανομή του διαβάσματος.

Εάν το διάβασμα γίνεται με τρόπο συστηματικό, χωρίς να υπάρχουν κενά, τότε η εκμάθηση θα είναι ταχύτερη και αποτελεσματικότερη. Ο μαθητής θα αποκτήσει την αναγκαία αυτοπεποίθηση. Έτσι, θα υπάρχει ο χρόνος για επαναλήψεις της ύλης, κάτι που είναι αναγκαστικό για την εμπέδωση της ύλης».

Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς γίνονται διαγωνίσματα, επάνω στα πρότυπα της τελικής εξέτασης. Κάθε πιθανή αδυναμία διαπιστώνεται έγκαιρα και θα αντιμετωπίζεται στον σωστό χρόνο. Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου είναι έτσι σε θέση να δώσουν την ιδιαίτερη βαρύτητα ακριβώς εκεί που την απαιτούν οι ανάγκες του κάθε μαθητή. Αυτό το μοντέλο προετοιμασίας αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας για τον μαθητή.

Συλλαϊοπούλου 9, Πύργος 271 00
2621027113-27114
info@anodos4u.gr