Υγεία

Φθινόπωρο και θεραπείες αντιγήρανσης

Ακούστε το άρθρο

Το φθινόπωρο είναι παραδοσιακά η εποχή της ανανέωσης. Το μαύρισμά μας έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, το δέρμα μας φαίνεται θαμπό και ταλαιπωρημένο ενώ τα «σημάδια» του ήλιου, της ζέστης και της θάλασσας έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανή και στον καθρέφτη μας. Πανάδες, καφέ κηλίδες και ρυτίδες είναι πιο έντονες από ποτέ!

Κατά την διάρκεια της μεταβατικής περιόδου η επιδερμίδα μας χρειάζεται ειδική φροντίδα, για να συναντήσει την χαμηλή θερμοκρασία του χειμώνα όμορφη και υγιεινή.

Έπειτα από μια προσωπική αξιολόγηση του προσώπου σας και μια διεξοδική συζήτηση με τον δερματολόγο για το τι ακριβώς επιδιώκετε, θα σας συστηθεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα θεραπείας, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Ο δερματολόγος έχει να επιλέξει ανάμεσα σε θεραπείες κλασσικές και αποτελεσματικές καθως και πιο καινοτόμες με εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως:

Peelings: Είναι η διαδικασία εφαρμογής φυσικών οξέων στο δέρμα (όπως ΑΗΑ, BHA, TCA ,κοζικο, αζελαϊκο,βιταμίνης Α, και LHA ,) με στόχο την αναγέννηση των ιστών.

Επιτυγχάνεται καλύτερος δερματικός τόνος – βελτιωμένο χρώμα (φωτεινότερο) – μαλακότερη υφή – μείωση δυσχρωμιών και ρυτίδων.

Μικροδερμοαπόξεση: Είναι η μέθοδος με την οποία απομακρύνουμε την εξωτερική στιβάδα του δέρματος, προάγοντας έτσι νέα, υγιή, ελαστική, λεία και καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Η απολέπιση προκαλείται με εκτόξευση μικροκρυστάλλων, ή με την νεότερη εκδοχή το μηχάνημα FACE UP (που ταυτόχρονα κάνει μασάζ τονώνοντας τους μύες του προσώπου και την μικροκυκλοφοριά του αίματος).

Μεσοθεραπεία: Είναι ενέσιμη (ή μη ενέσιμη) θεραπεία αντιγήρανσης η οποία προσφέρει ανανέωση λάμψη, βαθιά ενυδάτωση,και αντιοξείδωση στο δέρμα.

Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Δημιουργεί έτσι στα κύτταρα του δέρματος το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπλασή τους.
Έχει και αντιγηραντική δράση, μειώνει τις ρυτίδες αλλά και προλαμβάνει την εμφάνιση νέων και έχει ήπια συσφικτική δράση!

Dermainfusion: Το πλέον προηγμένο σύστημα διαδερμικής διείσδυσης δραστικών συστατικών χωρίς ενέσεις που είναι ενισχυμένο με ταυτόχρονη θεραπεία υδρομικροδερμοαπόξεσης.

Επιτυγχάνει κυτταρική αναζωογόνηση, εξάλειψη δυσχρωμιών κηλίδων και λεπτών ρυτίδων καθώς και σύσφιξη δέρματος σε μια μόνο θεραπεία.

Oxygen peel

Η θεραπεία βασίζεται στη γνώση, ότι οι θρεπτικές ουσίες των κυττάρων αξιοποιούνται κατά τον καλύτερο τρόπο, όταν οι καύσεις στα κύτταρα λειτουργούν ικανοποιητικά λόγω επαρκούς τροφοδοσίας με οξυγόνο και βιταμίνες.

Με αυτή την εκπληκτική μέθοδο επιτυγχάνεται συνδυασμένη ευεργετική περιποίηση και θεραπεία σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Η θεραπεία OxygenPeel γίνετε με «βομβαρδισμό» του δέρματος με Οξυγόνο, απομακρύνοντας με τρόπο απαλό στρώματα της επιδερμίδας.

Άμεσο εκπληκτικό αποτέλεσμα για μια ανανεωμένη, λαμπερή, σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα, για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Επιτυγχάνει:

Καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος-Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης – Καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης-Εμφανή βελτίωση των πανάδων και δυσχρωμιών του δέρματος-Σύσφιξη και βελτίωση της ευαίσθητης περιοχής του λαιμού-Ανόρθωση των βλεφάρων-Δραστική καταπολέμηση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων των ματιών-Εξισορρόπηση της ξηρής και της λιπαρής επιδερμίδας.

Μάσκα Αντιγήρανσης

Η μάσκα αντιγήρανσης είναι το «αντίδοτο» για τη γήρανση.

Είναι μια καινοτόμος τεχνολογία που δίνει την ενέργεια στο κύτταρο για να αντιστρέψει τη φθορά του χρόνου.

Το δέρμα, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει ειδικούς υποδοχείς για το φως. Ενεργούμε στα κύτταρα – κλειδιά, με συστηματική και ειδική ενεργειακή συχνότητα που επαναφέρει και διατηρεί την υγεία του δέρματος.

Με την παλμική εκπομπή του κατάλληλου μήκους κύματος φωτός και τη σωστή διασπορά του στο δέρμα, απορροφάται η ενέργεια του, που θα διεγείρει τις φυσικές και βιοχημικές λειτουργίες επιδιόρθωσης στα κύτταρα του δέρματος. Το φως πολλαπλών συχνοτήτων διεγείρει έτσι τα κύτταρα να αυτό-διορθωθούν και να ενισχύσουν την ικανότητα αντιοξείδωσης, μέσω αυτής της διεγερτικής διαδικασίας.

Έτσι διεγείρουμε τις φυσικές κυτταρικές λειτουργίες αναστροφής της γήρανσης.

Αποτελέσματα

Η βελτίωση είναι εμφανής τόσο σε κλινικό όσο και σε ιστολογικό επίπεδο. Επιτυγχάνεται η διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων.

Περισσότερη φυσική ενυδάτωση

Λαμπερός χρωματισμός- ομοιόμορφος δερματικός τόνος.

Δέρμα ανθεκτικό και λιγότερο ευαίσθητο.

Σύσφιξη και ελαστικότητα του δέρματος.

3D SHAPE FACE LIFT

Θεραπεία – που αντιμετωπίζει «τρισδιάστατα» την χαλάρωση και την αναζωογόνηση του προσώπου, μέσω της αλληλεπίδρασης και ταυτόχρονης εκπομπής των 3 πιο σύγχρονων τεχνολογιών LASER (με τις ειδικές παραμέτρους, διάρκεια παλμού και ενεργειακή πυκνότητα).

– FRACTIONAL VACUM
– ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (πολλαπλής συχνότητας και ισχύος)

Το 3DSHAPEfacelift επιτυγχάνει:

Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και του δερματικού τόνου,Τόνωση και σφρίγος του δέρματος,Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων,Σύσφιξη δέρματος,Αναδιαμόρφωση χαρακτηριστικών του προσώπου.
FRACTIONAL VACUM LIFT face

Η μέθοδος FRACTIONALVACUMLIFT είναι ένα «εργαλείο» υψηλής τεχνολογίας με θεραπευτικές κεφαλές (πατενταρισμένες μικρο-κεφαλές Robomini και Robomicro) σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσεγγίζουν οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου ακόμα και τις πιο δύσκολες για άλλες τεχνολογίες όπως τα μάτια, άνω και κάτω βλέφαρα, χείλη, λαιμός, και ντεκολτέ.

Διασφαλίζει τη συνεχή διέγερση με ελεγχόμενη συχνότητα των ινοβλαστών και μπορεί, με μοναδικό τρόπο, και επιτυγχάνει:

-Δέρμα τονισμένο και λαμπερό, μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων,αναδιαμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου, οριοθέτηση περιγράμματος προσώπου και χειλιών, καθώς και σύσφιξη δέρματος.

Tightlift

Πρόκειται για μια μοναδική και πρωτοπόρα θεραπεία που προσφέρει πλήρη επαναδόμηση (lifting χωρίς χειρουργείο) όλων των λειτουργιών του δέρματος προσώπου , με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η θεραπεία Tight – Lift δρα αποτελεσματικά τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος σε βάθος μέχρι 3,5mm, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο αποκατάστασης, ακόμη και το καλοκαίρι και χωρίς τον κίνδυνο υπερμελαχρώσεων.

Κάνει χρήση δύο εκ των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών στον κόσμο, Fractional RF (Ραδιοσυχνότητες) και Fractional Laser σε ταυτόχρονη εκπομπή.

Τα αποτελέσματα είναι πολλά και εντυπωσιακά. Πετυχαίνουμε lifting και άμεση σύσφιγξη μαζί.

Προκαλείται αναδιαμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου που έτσι ξαναβρίσκει την εκφραστική αρμονία του.

Ορατή βελτίωση στις γραμμές έκφρασης.

Γίνεται οριοθέτηση του περιγράμματος του προσώπου και των χειλιών.

Παρατηρείται βελτίωση της υφής του δέρματος με αποτέλεσμα να γίνεται πιο απαλό, πιο φωτεινό, πιο λείο και να αποκτά νεανικότερη όψη, ενώ μειώνεται το μέγεθος των διευρυμένων πόρων.

Και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε εξαφάνιση μικροσημαδιών και μικροουλών, και ορατή μείωση βαθύτερων ουλών!

Laser ανάπλασης: Fractional

Προσφέρουν θερμική δράση, ενεργοποιούν τον υποδόριο ιστό και αναπαράγουν κολλαγόνο, προάγοντας έτσι τη σύσφιγξη.

Βελτιώνεται η υφή του δέρματος, δίνοντας πραγματική λάμψη και ζωντάνια, «σβήνουν» σταδιακά κηλίδες, δυσχρωμίες, μικρές ρυτίδες, αιμαγγειώματα, επαναφέρουν το οβάλ του προσώπου, βελτιώνουν τον λαιμό και το ντεκολτέ.

VAMPIR LIFT-AUTOSOMA: Είναι η θεραπεία με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διάρκεια στην αναζωογόνηση του δέρματος. Αποσκοπεί στην ανάπλαση των ιστών αξιοποιώντας τα ενεργά αιμοπετάλια του ίδιου του ασθενούς, με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι ενεργοποιούν την κυτταρική αναγέννηση και πολλαπλασιάζοντας τους ινοβλάστες.

Τα αποτελέσματα της τεχνικής είναι: καταπολέμηση ρυτίδων, βελτίωση υφής της επιδερμίδας,αύξηση της σφρηγιλότητας του δέρματος και ενδογενής ενυδάτωσή του, αύξηση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.

Τέλος, η διόρθωση των ρυτίδων με τις καθιερωμένες και εντυπωσιακά αποτελεσματικές μεθόδους (εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως, ΒΟΤΟΧ, και νήματα PDO) συντελεί ώστε να μη βαθαίνουν οι ρυτίδες με το πέρασμα του χρόνου και δίνουν επιπλέον άμεσα νεανική όψη.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Όλη η επικαιρότητα