Παρουσίαση Επιχείρησης

Fullah Sugah – Προσιτή γυναικεία πολυτέλεια: Τώρα και στον Πύργο!

Για total woman look

Είναι γεγονός, αυτό που ψάχναμε και αναζητούσαμε όλες οι γυναίκες έγινε πλέον πραγματικότητα. Στο κέντρο του Πύργου δημιουργήθηκε ένας υπέροχος ξεχωριστός χώρος, ικανός να καλύψει όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας με ντύσιμο και υπέροχες στυλιστικές επιλογές με ταυτότητα και ποιότητα που αναδεικνύουν όλες εκείνες τις μοναδικές λεπτομέρειες που κάνουν ξεχωριστό το κάθε θηλυκό.

Μέσα από την επιλεγμένη συλλογή του Fullah Sugah που υποστηρίζει απόλυτα το total woman look, μπορείτε να βρείτε υπέροχα ρούχα φτιαγμένα με έμπνευση, πολλά φινετσάτα αξεσουάρ και εξαιρετικά παπούτσια για άνετες και ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Ρούχα και υποδήματα για 24ωρες εμφανίσεις                                              

Το Fullah Sugah ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα στην ένδυση και την υπόδηση και να επιβάλλει νέες τάσεις στη μόδα και την άνεση για 24ωρες θηλυκές εμφανίσεις με ρούχα που συνδυάζουν το κλασσικό με το μοντέρνο, δημιουργώντας το στυλ της κάθε γυναίκας. Επιλεγμένη συλλογή από φορέματα, ζακέτες,πουκαμισα σακάκια μπλούζες και τζιν για τα πιο casual look σας και ιδιαίτερη συλλογή σε παπούτσια

Μοναδικά αξεσουάρ που δίνουν στυλ                                                            

Στο Fullah Sugah Πύργου υπάρχουν επιλεγμένες προτάσεις για κορίτσια από 18 χρονών μέχρι όσο…γιατί στην εποχή μας πλέον η γυναίκα δεν έχει ηλικία, πόσο μάλλον στο Fullah Sugah που η μόδα προσαρμόζεται στα μέτρα μας.

Και επειδή η λεπτομέρεια μετράει, μπορείτε να βρείτε τσάντες σε υπέροχα σχέδια, χρώματα και μεγέθη για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας, γιατί όπως και να το κάνουμε τα αξεσουάρ είναι εκείνα που μπορούν εύκολα και γρήγορα να αλλάξουν το ντύσιμο και να το κάνουν από καθημερινό σε καλό και αντίστροφα, για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ,φυσικά σε προσιτές τιμές, κάτι που αποτελεί και στοίχημα για το Χάρη Φελεμέγκο και τη συνεργάτιδά του Θεοδοσία Χρυσανθοπούλου.

Τηλ: 26210-20553 & 6989-944160

@fullahsugah_pyrgos

FB: Fullah Sugah Pyrgos

Όλη η επικαιρότητα