Ηλεία

Φυτεία στη Μυρσίνη: Προφυλακιστέος ο καλλιεργητής

H απολογία του κράτησε αρκετές ώρες.
Ακούστε το άρθρο

Τις πύλες του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή πέρασε ο καλλιεργητής της φυτείας που εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας στην περιοχή της Μυρσίνης.

Ειδικότερα η απολογία του κράτησε αρκετές ώρες.

Όπως δείχνει η απόφαση, όλα όσα ανέφερε δεν φάνηκε να ικανοποίησαν τον Ανακριτή που διέταξε την προσωρινή κράτησή του μέχρι και τον ορισμό της δικάσιμου.

Το ιστορικό

Να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας στο εσωτερικό της φυτείας, τη στιγμή που περιποιούνταν τα 220 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων κυμαίνονταν από είκοσι εκατοστά μέχρι και τα τρία μέτρα, ενώ επιπλέον εντόπισαν στον χώρο της φυτείας και κατάσχεσαν 1.200 γραμμάρια κάνναβης, μία αντλία άρδευσης, ποσότητα λιπάσματος, ποτιστικό σύστημα και διάφορα καλλιεργητικά εξαρτήματα.

Στην έρευνα στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα και μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας

Όλη η επικαιρότητα