Γ΄Εθνική – 7ος Όμιλος: Ποιος θα είναι άραγε… ο επόμενος;

Μόνο πέντε τεχνικοί για την ώρα… παραμένουν «ακλόνητοι»!

Κόσμος πάει και έρχεται… στους πάγκους των ομάδων της Γ΄ Εθνικής,  καθώς οι αποχωρήσεις και οι αλλαγές  των προπονητών, έχουν αρχίσει και φέτος, από …νωρίς, και στον 7ο όμιλο , και φυσικά συνεχίζονται. Έχοντας πλέον φτάσει τις 9 οι ομάδες που έχουν κάνει αλλαγή τεχνικού (κάποιες και πάνω από μια)!

* Υπενθυμίζεται πως, η πρώτη χρονικά αλλαγή ήταν μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου ο Πανγυθεατικός αντικατέστησε τον Γιώργο Ξανθάκο με τον Χρήστο Καρσιώτη.

Η επόμενη χρονικά, ήταν αμέσως μετά τα ματς της 3ης αγωνιστικής, όπου ο Διαγόρας Βραχνεΐκων (μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στη Ζαχάρω) αντικατέστησε τον Φίλιππο Σχοινά και ανέλαβε ο Χρήστος Τσίκας.

Επίσης, μετά τα ματς της 3ης αγωνιστικής κι αυτή, ήταν και η τρίτη αλλαγή, αφού στον Αστέρα Βλαχιώτη σε αντικατάσταση του Κώστα Γραμματικάκη ανέλαβε ο Γιάννης Καλλιτζάκης (έχει πάει το καλοκαίρι στο σωματείο, ως τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του).

Ενώ μετά τα ματς της 4ης αγωνιστικής, στον Αστέρα Βλαχιώτη ανέλαβε ο Γιώργος Κούτσης.

Μετά τα ματς της 6ης αγωνιστικής, στο Διαβολίτσι προστέθηκε ως συνεργάτης του Κώστα Παλαμάρα ο Νίκος Κακαλέτρης.

Μετά την 8η αγωνιστική ο Παναργειακός προχώρησε στην λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Καρούλια. Ο Καρούλιας, ήταν επίσης από τις προηγούμενες χρονικά κινήσεις, μετά και τα ματς της 5ης αγωνιστικές, όπου αποχώρησαν, από τον Παναργειακό ο Κίκιλης κι από τον Πανγυθεατικό ο Καρσιώτης.

Η αμέσως χρονικά κίνηση ήταν την 9η αγωνιστική στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, οπου  λύθηκε η συνεργασία με τον Άρη Ρουμελιώτη και ξεκίνησε αυτή με τον Ντίνο Παναγιωτακόπουλο.

Ενώ την 10η αγωνιστική και μετά την ήττα της Σπάρτης στην Πάτρα από την τοπική Θύελλα, αποχώρησε οριστικά από τον πάγκο της Λακωνικής ομάδας ο Μίκι Τσίρκοβιτς, και τη θέση του πήρε ο Σπαρτιάτης Κώστα  Οικονόμου!

Τέλος μόλις το βράδυ της περασμένης Κυριακής και μετά την ήττα στην Πάτρα του ΠΑΟΒ από τη Θύελλα, παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του ο Αχαιός τεχνικός, Ντίνος Σπυρόπουλος, με τον Μ. Τσίρκοβιτς να  αποτελεί τον αντικαταστάτη του!

 

Συνοπτικά η εικόνα:

Πανγυθεατικός: Γιώργος Ξανθάκος (αντικαταστάθηκε μια εβδομάδα πριν την έναρξη)  –  Χρήστος Καρσιώτης  –  Αργύρης Κατσίχτης

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Φίλιππος Σχοινάς (αντικαταστάθηκε μετά την 3η αγωνιστική)  –  Χρήστος Τσίκας

Αστέρας Βλαχιώτη:  Κώστας Γραμματικάκης (αντικαταστάθηκε μετά την 3η αγωνιστική)  –  Γιάννης Καλλιτζάκης (δ/ντης ακαδημιών εκεί, κι “υπηρεσιακός” ένα ματς)  –  Γιώργος Κούτσης

Παναργειακός:  Τόμι Κίκιλης (αντικαταστάθηκε μετά την 5η αγωνιστική)  –  Νίκος Καρούλιας (αντικαταστάθηκε μετά την 8η αγωνιστική)  –  Δημήτρης Λαλουδάκης και Γιώργος Διαμαντής

Ολυμπιακός Ζαχάρως:   Άρης Ρουμελιώτης (αντικαταστάθηκε μετά την 9η αγωνιστική)  –  Ντίνος Παναγιωτακόπουλος

Π.Σ. Σπάρτη:   Μίκι Τσίρκοβιτς  (αντικαταστάθηκε μετά τη 10η αγωνιστική)  –   Κώστας Οικονόμου

Α.Ο. Διαβολιτσίου:  Κώστας Παλαμάρας   (μετά την 6η αγωνιστική προστέθηκε ως συνεργάτης του ο Νίκος Κακαλέτρης)

Θύελλα Πατρών:   Σάκης Πεφάνης    (μετά την 8η αγωνιστική υπέβαλε παραίτηση που δεν έγινε δεκτή και συνεχίζει)

Π.Α.Ο. Βάρδας:  Ντίνος Σπυρόπουλος(Υπέβαλε παραίτηση μετά την 11η αγωνιστική η οποία και έγινε δεκτή, με τον Μ. Τσίρκοβιτς να τον διαδέχεται! )

Οι  μέχρι στιγμής «ακλόνητοι» τεχνικοί!

Α.Ο. Τσιλιβή:   Πέτρος Τσούκλης

Ναύπλιο 2017:   Αλέξης Μαντζούνης

Ένωση Ερμιονίδας:   Δημήτρης Νόλης

Α.Π.Σ. Ζάκυνθος:   Στάθης Καραμαλίκης

Α.Ο. Πανηλειακός:   Κώστας Λούσκος