Γ Εθνική

Γ΄Εθνική: Συνεχίζεται η αγωνία των ομάδων για την παραμονή!

  • Κινήσεις για την σωτηρία έχει ξεκινήσει ο Πανηλειακός
  • Κλειστά χαρτιά από Ολυμπιακός Ζαχάρως που δεν φαίνεται να «καίγεται» ιδιαίτερα

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό να έχει ανακοινωθεί και επίσημα το πρόωρο τέλος της Γ’ Εθνικής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού όμως υπάρχουν ακόμα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν να κάνουν σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία αφού τα σενάρια πάνε και έρχονται.

Η  «Πατρίς – Σπορ», επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες με κορυφαίο στέλεχος της ΕΠΟ, ο οποίος άφησε ανοιχτό…. το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι  στην επόμενη τηλεδιάσκεψη της Ε.Π.Ο,  περί τις 20 Μαΐου ίσως… ασχοληθεί η διοργανώτρια με αυτό το φλέγον θέμα, αλλά μπορεί και να τραβήξει η υπόθεση για τον Ιούνιο, αυξάνοντας την αγωνία των ομάδων, μεταξύ αυτών βέβαια και των «δικών μας», Πανηλειακού και Ολυμπιακού Ζαχάρως.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες πάντως, οι ερυθρόλευκοι του Πύργου έχουν ξεκινήσει τον δικό  τους αγώνα στην ΕΠΟ με «συμμάχους» Ηλείους βουλευτές  αλλά και την ΕΣΠ Ηλείας σε αντίθεση με τον δεύτερο, που δεν έχει ανοίξει επίσημα τα χαρτιά του ωστόσος σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του νυν προέδρου του, Γιώργου Μπάδα, δεν «καίγεται» και ιδιαίτερα!

Στη κυριολεξία λοιπόν σε αναμμένα κάρβουνα,  βρίσκονται όλες οι ομάδες που εμπλέκονται με το θέμα της σωτηρίας αφού ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.   Πολλοί… μάλιστα, πιέζουν και προς διαφορετικές κατευθύνσεις για το συμφέρον τους.

Άλλοι επιθυμούν να μην πέσει καμία ομάδα δηλαδή όλοι να σωθούν και να γίνει πλήρης αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Άλλοι λένε να πέσουν οι ομάδες που έχουν πέσει και μαθηματικά και όλες οι υπόλοιπες ομάδες να σωθούν ενώ υπάρχει και η άποψη να πέσουν όλες οι ομάδες από τη 10η θέση και κάτω. Μιλάμε δηλ., για έναν «μύλο» με αυτό το θέμα που καλείται η Ε.Π.Ο να λύσει για να αρχίσει σιγά σιγά να ξεδιαλύνεται το τοπίο.

Βέβαια ο τελικός αριθμός των ομάδων που θα δώσουν το «παρών» στη νέα Γ’ Εθνική της καινούργιας περιόδου 2020-21, θα αργήσει να ξεκαθαρίσει,  αφού πάρα πολλές ομάδες είναι σίγουρο πως δε θα κατέβουν οπότε δε μπορεί να γίνει και ασφαλής πρόβλεψη για τους ομίλους από τώρα!

Όλη η επικαιρότητα