Γ Εθνική

Γ΄Εθνική: Γεμάτη «Ηλείους» η λίστα με τους γηραιότερους!

Ακούστε το άρθρο

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βαίνει ολοταχώς προς την τελική του ευθεία και με την ευκαιρία της διακοπής το goaltrikala βρήκε τους βετεράνους άσους που παρότι συμπλήρωσαν 40 έτη ζωής συνεχίζουν κανονικά στα γήπεδα.

Έχοντας στο παλμαρέ τους παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες δίνουν χρώμα… Superleague στην τέταρτη εν τάξει εθνική κατηγορία που δεν θεωρείται επαγγελματική όμως ενδεικτικό είναι πως μέσα στη λίστα με τους δέκα πρώτους «γερόλυκους» βρίσκονται πέντε που έχουν περάσει από τα μέρη μας και ένας «βέρος» Πυργιώτης.

Πρώτος ο 44χρονος πλέον Κώστας Νεμπεγλέρας με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού να αγωνίζεται φέτος στον Ηρακλή Λάρισας. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο 41χρονος Τάκης Σχοινάς του Διαγόρα Βραχνεΐκων ο οποίος το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Προοδευτική Μανωλάδας ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τον Ολυμπιακό Λαμπετίου. Στην έβδομη θέση, ο 40χρονος Τάσος Κυριάκος, του Διαγόρα Στεφανοβίκειου που έχει φορέσει τη φανέλα τόσο του Πανηλειακού όσο και του Αστέρα Αμαλιάδας. Στην όγδοη θέση, βρίσκεται ο Γιώργος Λαμπρόπουλος του Πανηλειακού, σε ηλικία 39 ετών, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε σε κάποια ματς στην Γ’ Εθνική και λίγο πιο κάτω οι επίσης 39χρονοι Σέικ Γκαντιάγκα του Παναρκαδικού (πρώην παίκτης του Αστέρα Αμαλιάδας), και  Ηλίας Μανίκας, του Δία Δίου (πρώην παίκτης του Πανηλειακού στην Α’ Εθνική).

Αναλυτικά η λίστα με τους δέκα γηραιότερους ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής:

Κώστας Νεμπεγλέρας 44 Ηρακλής Λάρισας

Δημήτρης Καρατζιοβαλής 43 Θερμαϊκός

Δημήτρης Ρίζος 42 Δόξα Θεολόγου

Θανάσης Τόλιος 42 Αναγέννηση Γιαννιτσών

Παναγιώτης Σχοινάς 41 Διαγόρας Βραχνεΐκων

Κώστας Ζαφείρης 41 Διγενής Νεοχωρίου

Τάσος Κυριάκος 40 Διαγόρας Στεφανοβίκειου

Γιώργος Λαμπρόπουλος 39 Πανηλειακός

Σέικ Γκαντιάγκα 39 Παναρκαδικός

Ηλίας Μανίκας 39 Δίας Δίου

Όλη η επικαιρότητα