Ηλεία

Γ΄ΚΟΠ: «Κεραυνοί» Χριστοφόρου για τον αποκλεισμό

Ακούστε το άρθρο

Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν προχθές οι τρεις αποκλεισθέντες από το ψηφοδέλτιο της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, Βαγγέλης Χριστοφόρου, Γιώργου Ρουμελιώτη και Αθανάσιου  Μεσσήνη, ζητώντας την αναστολή της απόφασης που έλαβε την περασμένη Παρασκευή η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Ομοσπονδίας. Η συζήτηση της αίτησης αναστολής της απόφασης θα συζητηθεί σήμερα, καθώς οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 6 Μαΐου.

Με ανάρτησή του στο φέισμπουκ ο πρώην πρόεδρος της Γ΄ΚΟΠ, Βαγγ. Χριστοφόρου, ο οποίος είχε καταθέσει υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές, έκανε λόγο για «αυθαίρετη και παράνομη απόφαση των δοτών να μην συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο για τις αρχαιρεσίες της Γ’.Κ.Ο.Π. την 6η Μαΐου τους Χριστοφόρου, Ρουμελιώτη και Μεσσήνη»  και πρόσθεσε:

Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι όποιες διαφορές ή απόψεις θα λυθούν μέσω της δικαιοσύνης. Όμως η ανικανότητα, η αυθαιρεσία, η άγνοια, η υποκρισία, η εμπάθεια, ο εγωκεντρισμός των διορισμένων της Διοικούσας μάς οδηγεί σε αυτή την ενέργεια, θέλοντας έτσι να προφυλάξουμε τον θεσμό και το βασικότερο όλων, την πιστή εφαρμογή του καταστατικού της Ομοσπονδίας μας, το οποίο τρεις μήνες τώρα η Διοικούσα εντέχνως καταστρατηγεί. Θα σας ενημερώνουμε για όλες τις ενέργειές μας».

Όλη η επικαιρότητα