Γ Εθνική

Γ. Μπάδας (Πρόεδρος Ολυμπιακού Ζαχάρως): «Αποχωρώ οριστικά, από την ομάδα»!

Ακούστε το άρθρο

Την  ημέρα  όπου η ΕΠΟ , έπαιρνε την απόφαση για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄  εθνικής, άνοιξε  τα  «χαρτιά» , ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως κ. Γιώργος Μπάδας, αναφορικά  με το τι πρόκειται να κάνει  στη συνέχεια! 

Έτσι λοιπόν με τηλεφωνική του επικοινωνία στην «Πατρίς – Σπορ», ανακοίνωσε και επίσημα   την αποχώρησή του, από την ομάδα, και φυσικά τη μη συμμετοχή του στο επόμενο Δ.Σ. της νέας περιόδου, ανεξάρτητα  υποβιβαστεί, είτε  μέσω αναδιάρθρωσης, ο ιστορικός Ολυμπιακός Ζαχάρως, παραμείνει στη Γ΄  εθνική! Πράγμα  που δείχνει  ότι ο κ. Γιώργος Μπάδας,  έχει πάρει τις αποφάσεις του, εδώ και πολύ καιρό, προφανώς απογοητευμένος από αυτά που έζησε…, ιδίως τις τελευταίες αγωνιστικές πριν τον ιό, όπου στην ομάδα είχαν μείνει ελάχιστοι παράγοντες, μετρημένοι στα δάχτυλα, του ενός χεριού! Μαζί με τον Γιώργο Μπάδα, φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν από τη διοίκηση και αυτά  τα μέλη. Ο ίδιος, αποκάλυψε ότι έχει αποφασίσει να παραδώσει τη “σκυτάλη”, και στο διάστημα μεταξύ 7 και 14 Μαΐου, θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Αναλυτικά  οι δηλώσεις του:

Η απόφασή μου είναι ειλημμένη, εδώ και πολύ καιρό, περί της οριστικής μου αποχώρησης, από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως.  Ήδη ενημέρωσα τους συνεργάτες μου ότι πρέπει να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για σύντομη Γενική Συνέλευση. Πλέον μπαίνουμε στη μετά-Μπάδα εποχή!!! . Δεν θα συνεχίσω άλλο στην ομάδα. Όποιος επιθυμεί να αναλάβει το σύλλογο, μπορεί να έρθει και να το κάνει.  Η απόφασή μου δεν σχετίζεται με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούμε τη νέα περίοδο!  Αυτό θα το αποφασίσει η ΕΠΟ. Εξάλλου αν κάποιος δεν επιθυμεί να παίξει στη Γ΄ Εθνική, μπορεί να μην δηλώσει συμμετοχή, καθώς  έχει το δικαίωμα.  Δηλ. δεν είναι υποχρεωτικό. Παράλληλα, μετά τη διαφαινόμενη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, έκανα αυτό που όφειλα.  Ενημέρωσα και τους ποδοσφαιριστές, ότι είναι ελεύθεροι και μπορούν αν θέλουν να αποχωρήσουν, όσων η συμφωνία που έχουμε κάνει εκπνέει και μένουν ελεύθεροι. Είχα ηθική υποχρέωση να το κάνω, προκειμένου να μην έρθει μια άλλη διοίκηση και δεν τους αφήνει να φύγουν“.

Όλη η επικαιρότητα