Ηλεία

Γ. Χουζούρης: «Τα μέλη του Σ.ΦΙ.Ν.Α. θα πενταπλασιαστούν!»

Ότι τους επόμενους μήνες τα μέλη του συλλόγου θα αγγίξουν και ενδεχομένως θα φτάσουν τον στόχο των 2.000 περίπου μελών ανέφερε χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας Γιάννης Χουζούρης, με αφορμή την κατάρτιση και παρουσίαση του καταστατικού του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Ο κ. Χουζούρης επεσήμανε ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ο σύλλογος θα προχωρήσει επίσημα και συντονισμένα μαζί με το νοσοκομείο σε δράσεις και τομές, προς την κατεύθυνση αυτών που ορίζει το καταστατικό.

« Το καταστατικό ενός συλλόγου φυσικά και χρειάζεται Πρωτοδικείο και δημοσίευση. Όμως ο σκοπός της όλης δράσης δεν είναι να κάνουμε μαθήματα Νομικής ή ασκήσεις πολιτικής. Είναι η μαζικότητα των Ανθρώπων και η συναισθηματική και ζωτική σύνδεσή τους με το μέλλον ενός Νοσοκομείου, όπως της Αμαλιάδας.

Όλες οι διαδικασίες επειδή ήταν γρήγορες, διαφανείς και στηριγμένες σε ορθές και επιστημονικές προτάσεις ξένισαν και αντιμετωπίστηκαν με καχυποψία. Θεωρώ οτι κάνουν κακό όσοι ποντάρουν στην γκρίνια χωρίς αιτία, άσκοπα. Γι’ αυτό και αγκαλιάστηκε από όλους τους Δημάρχους της περιοχής, ειδικά του Δήμου Πύργου, και 255 ανθρώπους μέσα σε λίγες μέρες και πολλαπλάσιους άλλους. Μην ανησυχείτε», τόνισε ο κ. Χουζούρης.

Ο διοικητής του νοσοκομείου εξέφρασε την πεποίθηση ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των μελών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Σύλλογός μας θα πενταπλασιαστεί τους επόμενους μήνες. Μέσα στις αρχές Σεπτεμβρίου το καταστατικό και ο σύλλογός μας επίσημα και οργανωμένα θα προχωρήσει συντονισμένα μαζί με το Νοσοκομείο σε μεγάλες τομές και δράσεις. Τα γεγονότα και η δουλειά είναι η απάντηση. Από κει και ύστερα, όλοι κρινόμαστε…».

Όλη η επικαιρότητα