Μπάσκετ

Γ.Ε Ηρακλής Πύργου: Ανακοίνωση για το τέλος της σεζόν

Ακούστε το άρθρο

Την αήττητη πορεία τους στον Δ’ Όμιλο του τουρνουά Μίνι της ΕΣΚΑ-Η ολοκλήρωσαν οι μικροί αθλητές του τμήματος Μίνι (γεννηθέντες ’06-’08) της Γ.Ε.Π. Ηρακλής το Σάββατο 18/5.

Για την 9η και τελευταία αγωνιστική του τουρνουά, το συγκρότημα του Σταύρου Γρηγοριάδη υποδέχθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας την συμπολίτισσα ομάδα των Τιτάνων και αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ έφτασε στη νίκη με σκορ 70-44. Αυτή ήταν η ένατη διαδοχική νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τους μικρούς αθλητές της ομάδας μας, οι οποίοι κατόρθωσαν να τερματίσουν αήττητοι και να καταλάβουν την 1η θέση στον Δ’ Όμιλο του τουρνουά της ΕΣΚΑ-Η.

Με αυτή την επιτυχία, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μία εξαιρετική αγωνιστική χρονιά για τις Ακαδημίες της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, καθώς πέραν της εξαιρετικής πορείας του τμήματος Μίνι, πολύ σημαντικές επιτυχίες πανηγύρισαν επίσης τόσο το τμήμα Εφήβων με την συμμετοχή του στην Τελική Φάση (Final-6) του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑ-Η, όσο και το τμήμα Παίδων με τον προβιβασμό και την συμμετοχή του στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όλες οι παραπάνω επιτυχίες αποτελούν σίγουρα μία ηθική επιβράβευση και δικαίωση για κάθε συντελεστή της προσπάθειας που πραγματοποιείται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα της Ακαδημίας (Διοίκηση – Προπονητές – Παίκτες) και ιδιαίτερα σε μία αγωνιστική χρονιά όπως η φετινή, κατά την οποία οι σύλλογοι της πόλης κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πολλές, σημαντικές και γνωστές σε όλους δυσκολίες. Ταυτόχρονα, οι επιτυχίες της φετινής σεζόν καταδεικνύουν για ακόμα μία φορά την σοβαρή και μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα υποδομής της Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου.

Η Διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει όλους τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας για την εξαιρετική φετινή προσπάθεια και παρουσία τους και ανανεώνει το ραντεβού για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Τα οκτάλεπτα: 19-10, 27-20, 47-35, 70-44

Γ.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ (Γρηγοριάδης): Πετρόπουλος, Ζάγκλης Α., Κάγιο 16, Μιχαλόπουλος 8, Ζάγκλης Β. 8, Γιαννάτος 14(1), Κουρέας Σπ. 2, Μικελόπουλος Γ. 14, Κοτσιλίμπας, Τσίπας 8

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2213498875352876&id=1060884157281026&notif_t=page_post_reaction&notif_id=1558428596571868&ref=m_notif

Όλη η επικαιρότητα