Μπάσκετ

Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου: Διπλό «χτύπημα» πριν το τζάμπολ με Χατζή και Αναγνωστόπουλο!

Μια μέρα πριν το τζάμπολ της Α2 ΕΣΚΑΗ,  ανακοίνωσε την συμφωνία της με τους αθλητές Μάκη Χατζή (Guard, 33 ετών, 1.79 μ.) και Δημήτρη Αναγνωστόπουλο.
Ακούστε το άρθρο

Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου μια μέρα πριν το τζάμπολ της Α2 ΕΣΚΑΗ,  ανακοίνωσε την συμφωνία της με τους αθλητές Μάκη Χατζή (Guard, 33 ετών, 1.79 μ.) και Δημήτρη Αναγνωστόπουλο (Center, 37 ετών, 1.94 μ.) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ο Μάκης Χατζής, ο οποίος έχει διαγράψει σημαντική πορεία στα γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η με τις φανέλες αρκετών ομάδων, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή ενισχύοντας με την εμπειρία και την έφεσή του σε σκοράρισμα και δημιουργία την ομάδα της πόλης μας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2′ ΕΣΚΑ-Η.

Ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες διαγράφοντας μακρόχρονη πορεία στα γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η και όχι μόνο, συμφώνησε επίσης να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή ενισχύοντας με την εμπειρία και την ικανότητά του και στις δύο πλευρές του γηπέδου την ομάδα της πόλης μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2′ ΕΣΚΑ-Η.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει τους δύο ικανότατους αθλητές  και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.

Όλη η επικαιρότητα