Γ Εθνική

Γ’ Εθνική – 4ος Όμιλος: Α.Ο. Διαβολιτσίου – Εθνικός Σκουλικάδου 0-0

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν το καλύτερο που μπορούσαν.
Ακούστε το άρθρο

Με  το εξ αναβολής ματς της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, Διαβολίτσι – Εθνικός Σκουλικάδου 0-0, συνεχίστηκε χθες το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο, όπου βέβαια δεν άλλαξε κάτι στην βαθμολογία, με το Διαβολίτσι να παραμένει στην 4η θέση, και το Σκουλικάδο στην ζώνη του υποβιβασμού και την 10η θέση!

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν το καλύτερο που μπορούσαν, με τον ΑΟ Διαβολιτσίου να έχει την κατοχή της μπάλας και την υπέροχη αλλά να παρουσιάζεται άστοχος στην τελική προσπάθεια.

Στο 28ο λεπτό  ο Μουλιάτος τραυματίστηκε και αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Γκελκέρια. Στο 35′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου ο Καντούτσης έπιασε την κεφαλιά άουτ ενώ στο 42′ σουτ του Ηλιόπουλου μπλόκαρε ο πορτιέρο υων φιλοξενουμένων, ενω το 54′ με σουτ του Δημητρίου ενώ στο 76′ από σέντρα του Θώδη ο Τσουκαλάς έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Σκουλικάδου να αποκρούει.

Τέλος, το 86ο λεπτό όταν ο Τσουκαλάς βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

ΑΟ Διαβολιτσίου: Μερκούρι, Πιτσιλής, Βέλλης (73′ Γιούχας), Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Θώδης, Δημητρίου, Πάγια, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης, Μουλιάτος (25′ λ.τρ. Γκελκέρια, 70′ Τσουκαλάς)

Εθνικός Σκουλικάδου: Χατζηλάρης, Νικολακόπουλος, Ελέζι,  Λυρτζής, Μούστα, Μπλάτζιος, Τσουκαλάς (75′ Αγαλιώτης), Περιστέρης, Ουαταρά, Κακολύρης, Έλβις Τσίνα (90′ Σουμελάς),

Η Βαθμολογία (σε 15 αγωνιστικές)

Τηλυκράτης    37    29-7

———————————

Παναχαϊκή    31    29–9

Αχέρων Καναλακίου   26    21-10

Διαβολίτσι    25    25-16

Ναυπακτιακός    22    18-13

Διαγόρας Βραχν.   21    18-12

Αίας Γαστούνης   19    17-19

———————————

ΠΑΟ Βάρδας    17    12–15

Παναγρινιακός   16    9-10

Εθνικός Σκουλικ.  15    10-17

Αναγέννηση Άρτας   13    11–19

Παναιγιάλειος    9    10–19

Αμβρακικός   1    2-15

Δεν έχει γίνει ο αγώνας: Παναχαϊκή – Αχέρων Καναλακίου (9 Φεβρουαρίου)

Ρεπό (για τον β’ γύρο) έχουν κάνει: Παναγρινιακός, Αναγέννηση

* Ο Αμβρακικός μετά την 3η αγωνιστική αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Αυτή είναι ήδη μια από τις έξι θέσεις του υποβιβασμού στον όμιλο. Τα αποτελέσματα του στα τρία πρώτα ματς διατηρούνται. Πλέον, όποια ομάδα αγωνίζεται βάση προγράμματος με αυτόν παίρνει τους βαθμούς άνευ αγώνα (και με 3-0 σκορ).

* Βαθμούς με τον Αμβρακικό (για τον β’ γύρο) έχουν πάρει: ΠΑΟΒ, Διαβολίτσι

* ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της ΕΠΟ

– Για την άνοδο: Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας της Γ’ Εθνικής, οι πρωταθλητές των 7 ομίλων θα δώσουν αγώνες μπαράζ για τέσσερις θέσεις στη Super League 2. Όπου συγκεκριμένα: Θα σχηματιστεί ένας όμιλος των 7 πρωταθλητριών των ομίλων και θα διεξαχθεί μετά από κλήρωση μίνι πρωτάθλημα με μονούς αγώνες (ένας γύρος) με ισάριθμα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας των σωματείων. Οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του ειδικού αυτού πρωταθλήματος θα προβιβαστούν.

– Για τον υποβιβασμό (στα τοπικά πρωταθλήματα): Από τον 4ο Όμιλο απευθείας οι ΕΞΙ τελευταίοι.

Η επόμενη 16η αγωνιστική – Κυριακή 30/1

Για την προσεχή Κυριακή 30/1, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στον 4ο Όμιλο η 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2021-2022.

Αίας Γαστούνης – Ναυπακτιακός

Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Βάρδας

Διαβολίτσι – Παναχαϊκή

Διαγόρας Βραχνεΐκων – Εθνικός Σκουλικάδου

Παναγρινιακός – Αναγέννηση Άρτας

Τηλυκράτης Λευκάδας – Αμβρακικός 3-0 α.α.

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου

Πάντα πρωτος ο Κ. Ηλιόπουλος!

Ο Κώστας Ηλιόπουλος του Α.Ο. Διαβολιτσίου με 10 γκολ στο πρωτάθλημα παραμένει μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς  χθες έμεινε άσφαιρος.

Στη δεύτερη θέση ο Αλμπέρτο Σιμόνι του Τηλυκράτη Λευκάδας με 9 γκολ, μαζί με το Λόρι Κέρι της Παναχαϊκής. Ο Κέρι είχε σημείωσε 7 γκολ με τη φανέλα της Σαντορίνης και δύο την Κυριακή κόντρα στη Βάρδα, ενώ στην τρίτη ο Νίκολα Καρακλάιτς της Παναχαϊκής με 6 γκολ.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ:

10: Ηλιόπουλος (Α.Ο. Διαβολιτσίου)

9: Σιμόνι (Τηλυκράτης Λευκάδας), Λόρι Κέρι (Παναχαϊκή 2 γκολ – Σαντορίνη 7)

6: Καρακλάιτς (Παναχαϊκή)

5: Βέρμπης (ΠΑΣ Αχέρων), Τόσκα (Τηλυκράτης Λευκάδας)

4: Χαντί (Παναχαϊκή), Αλεξόπουλος (Παναχαϊκή), Καπετανάκης (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας), Αναστασιάδης (Αναγέννηση Άρτας).

Όλη η επικαιρότητα