Categories: Γ Εθνική

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Δύσκολες αποστολές σε Κω και Γαστούνη

Share

Με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής , συνεχίζεται σήμερα, ο 4ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής. Έτσι λοιπόν ο φιλόδοξος Πανηλειακός που βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Κω, παίζει στις 3 μ. μ. στο Πυλί, κόντρα στην Α.Ε. Πυλίου, ενώ ο Αίας Γαστούνης επιστρέφει στην έδρα του, όπου στις 3μ.μ., αντιμετωπίζει τον Ιάλυσο

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5 ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:

Κυριακή 11/12

Ώρα 11π.μ.
Διαβολίτσι-Α.Ε. Μυκόνου: Παναγιωτάρας (Αθηνών)
Ώρα 3μ.μ.
Αίας Γαστούνης-Ιάλυσος: Φωκάς (Αχαΐας)
Α.Ο. Πυλίου Κω-Πανηλειακός: Νικολάου (Αθηνών)
Ερμιονίδα-Παναργειακός: Λιάρος (Λακωνίας)
Ρόδος-Πανιώνιος: Ζαχαρόπουλος (Ανατ. Αττικής)
Φοίνικας Ν. Επιδαύρου-Αιολικός: Πατεράκης (Αθηνών)

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

Πανιώνιος 10 9-1
Αιολικός 9 5-3
Ρόδος 9 9–4
Πανηλειακός 8 5–3
ΑΕ Μυκόνου 7 3-2
Φοίνικας Ν. Επιδ. 6 7–4
ΑΟ Πυλίου Κω 6 6–6
Ερμιονίδα 5 3–3
Αίας Γαστούνης 3 3-9
Ιάλυσος 3 4–7
Παναργειακός 3 3–7
Πανγυθεατικός 3 3–4
Διαβολίτσι 3 3–6
Πάτραι 1 5–9

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΗΛΕΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Για το πρώτο διπλό στην Κω !

Για πρώτη φορά φέτος, ο Πανηλειακός θα παραταχθεί πάνοπλος στον σημερινό του αγωνα στην Κω, καθώς επιστρέφει από τιμωρία ο Αρσενίδης και από τον τραυματισμό του στον δικέφαλο ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας. Ο Κασμερίδης που συνεχίζει να έχει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αντικαταστάθηκε προληπτικά στο 60ο λεπτό την Κυριακή με το Πάτραι, αναμένεται και αυτός να αγωνιστεί κανονικά. Όπως και ο Λίμα που προέρχεται επίσης από τραυματισμό και αγωνίστηκε 73 λεπτά κόντρα στο Πάτραι. Ο Πανηλειακός, λοιπόν, θα έχει όλα τα «όπλα» στην φαρέτρα του και πάει για το «διπλό» στην Κω, ώστε να ανεβεί ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία, πριν τα δύο εντός έδρας ντέρμπι με Αιολικό και Πανιώνιο, τα οποία φιλοδοξεί να κερδίσει. και να πιάσει κορυφή!

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

Mε τους μαθητές στο πλευρό του για τη νίκη

Τον Ιάλυσο υποδέχεται στις 3 μ. μ. ο Αίας Γαστούνης στοχεύοντας στην επιστροφή στις νίκες αφού μετά από 4 αγώνες μετρά μόλις τρεις βαθμούς και το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Ρόδου κρίνεται επιτακτικό. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Αλέξη Γαβριλόπουλος , δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μέντες που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Κωνσταντίνου Κάρδαρη και Ρίλντι, που τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο. Αντίθετα, ο Κώστας Τσακοπιάκος που αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη είναι καλύτερα και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών».Παράλληλα, ο Αίας Γαστούνης καθιερώνει από την προσεχή Κυριακή μαθητική κερκίδα για τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου. Η είσοδος για τους μαθητές της πόλης θα είναι πλέον ελεύθερη, με στόχο να στηρίξουν την ομάδα σε κάθε εντός έδρας αγώνα της.