Γ Εθνική

Γ’ Εθνική – 4ος όμιλος «Φινάλε»

Στις 4 μ. μ. ο Αίας παίζει στη Λευκάδα κόντρα στον τοπικό Τηλυκράτη , ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΒ υποδέχεται τη Ναύπακτο, στο τελευταίο του ματς στη Γ΄ εθνική ύστερα από 10 χρόνια σερί!
Ακούστε το άρθρο

Φινάλε έχουμε σήμερα το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής με τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής(τελευταίας), στον 4ο όμιλο των δυο Ηλειακών ομάδων! Με το πρόγραμμα για τις δυο Ηλειακές ομάδες να περιλαμβάνει δυο αδιάφορα… ματς!

Στις 4 μ. μ. ο Αίας παίζει στη Λευκάδα κόντρα στον τοπικό Τηλυκράτη , με τους δυο αντιπάλους να έχουν σωθεί, ενώ την ίδια ώρα ο υποβιβασμένος ΠΑΟΒ, υποδέχεται τη Ναύπακτο, στο τελευταίο του ματς στη Γ΄ εθνική ύστερα από 10 χρόνια σερί! Σε ότι αφορά τον τίτλο, αυτός έχει κριθεί υπέρ της Παναχαικής , και το ενδιαφέρον είναι μόνο για την 6η ομάδα που θα υποβιβαστεί, ανάμεσα σε Διαγόρα Βραχνεΐκων ή Παναγρινιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής και οι διαιτητές των αγώνων:
Ο Τσιώρης στη Λευκάδα και ο Οικονόμου στη Βάρδα!

O Αίας, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή, παίζει στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη, με διαιτητή τον Τσιώρη από την Άρτα, και την ίδια ώρα ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται στο «Γρ. Καλάκος» τον Ναυπακτιακό, με ρέφερι τον Οικονόμου από την Αχαΐα.

Κυριακή 3/4-Ώρα 4μ.μ.

Τηλυκράτης -Αίας Γαστούνης: Τσιώρης (Άρτας)
ΠΑΟ Βάρδας –Ναυπακτιακός: Οικονόμου (Αχαΐας)
Παναιγιάλειος-Παναγρινιακός: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)
Διαβολίτσι-Διαγόρας Βραχν.: Κακριδής (Κορίνθου)
Παναχαϊκή-Αναγέννηση Άρτας: Λαθύρης (Πειραιά)
Αχέρων Καναλ.-Αμβρακικός 3-0α.α.
Ρεπό: Εθνικός Σκουλικάδου
Η βαθμολογία  (σε 25 αγώνες)

Παναχαϊκή     53    49–15
———————————
Τηλυκράτης     49    40-16
Διαβολίτσι     44    38-22
Αίας Γαστούνης    39    36-26
Ναυπακτιακός     38    29-18
Αχέρων Καναλακίου    37    30-19
Παναγρινιακός    36    26–21
———————————
Διαγόρας Βραχν.    35    29-21
Εθνικός Σκουλικ.   32    20-26
ΠΑΟ Βάρδας     21    21–28
Παναιγιάλειος     19    18–29
Αναγέννηση Άρτας    19    18–42
Αμβρακικός    1    2-15

* Ο Αμβρακικός μετά την 3η αγωνιστική αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα από τον 4ο Όμιλο απευθείας οι έξι τελευταίοι.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΗΛΕΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: ΑΙΑΣ – ΠΑΟΒ:

*Με διαφορετικά συναισθήματα!

Τελευταία αγωνιστική σήμερα για τον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, και οι δύο Ηλειακές ομάδες ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο εθνικό πρωτάθλημα, με διαφορετικά βέβαια συναισθήματα! Καθως ο μεν Αίας ανανέωσε την παραμονή του στη Γ΄ εθνική, ενώ ο ΠΑΟΒ υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα! Έτσι στις 4μ.μ. ο Αίας, παίζει στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη, με διαιτητή τον Τσιώρη από την Άρτα! Με το Δ.Σ. του Αίαντα θέλοντας να ευχαριστήσει παίκτες και τεχνική ηγεσία για αυτή τη μεγάλη επιτυχία της παραμονής , να δίνει τη δυνατότητα η ομάδα να μεταβεί από χθες στη Λευκάδα και να διανυκτερεύει εκεί, συνδυάζοντάς ως ένα ταξίδι «αναψυχής»! Κάτι που το δικαιούνται άλλωστε! Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟ Βάρδας, που έχει υποβιβαστεί, υποδέχεται στο «Γρ. Καλάκος» τον Ναυπακτιακό Αστέρα , με ρέφερι τον Οικονόμου από την Αχαΐα, και θέλει να αποχαιρετήσει την κατηγορία ύστερα από δέκα χρόνια, με ψηλά το κεφάλι.
(ΦΩΤΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ)

Όλη η επικαιρότητα