Categories: Γ Εθνική

Γ΄ Εθνική – 4ος όμιλος: Ηλειακό ντέρμπι επιβίωσης

Share

Η ώρα του πρώτου φετινού Ηλειακού ντέρμπι… σε επίπεδο Γ΄ εθνικής, μεταξύ του Αίαντα Γαστούνης και του Πανηλειακού έφτασε.

Καθώς σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Δημ. Στ. Γαστούνης, ο Αίας θα υποδεχτεί τον Πανηλειακό, για την 10η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, σε ένα Ηλειακό ντέρμπι επιβίωσης…, και για τις δύο ομάδες.

Χωρίς προβλήματα ο σύλλογος της Γαστούνης

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αλ. Γαβριλόπουλου, είναι απολύτως έτοιμοι, με στόχο τη νίκη που θα τους ανεβάσει ξανά πάνω από τα όρια της ζώνης του υποβιβασμού. Ο Αίας έχοντας βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς σε 9 αγώνες, ωστόσο, μέχρι το τέλος του α΄ γύρου το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό με Πανηλειακό, Μύκονο, Διαβολίτσι εντός και Πανγυθεατικό εκτός. Σε αυτή την τετράδα αγώνων, η ομάδα των ΓαβριλόπουλουΚαραλάγα θέλει 8-9 βαθμούς, για να πάει με καλή συγκομιδή στον β΄ γύρο και να αυξήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ ενόψει του ηλειακού ντέρμπι.

Αμφίβολοι τα αδέρφια Τσίγκρηλα στον Πανηλειακό

Με βαρύ το κλίμα στον Πανηλειακό, εξ αιτίας των καταγγελιών Λεμαρί, ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλου, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα! Με το βασικότερο όλων η πιθανή απουσία των αδελφών Τσίγκρηλα, που πενθούν την απώλεια της αγαπημένης τους μητέρας. Το σίγουρο είναι οι είναι ήδη παρελθόν οι: Κακά, Πετρίνιο όπως και ο Γάλλος Λεμαρί, ενώ θα κανει ντεμπούτο ο Βραζιλιάνος Ρουιζίνιο Ντα Σίλβα.

Ο Μάρκος από τη Λακωνία σφυρίζει το ντέρμπι της Γαστούνης !

Ένας Λάκωνας διαιτητής, συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Μάρκος, καλείται να «σφυρίξει» το Ηλειακό ντέρμπι της Γ΄ εθνικής στη Γαστούνη, ανάμεσα στον τοπικό Αίαντα και τον Πανηλειακό. Βοηθοί του θα είναι οι, Σόβολος και Τζαφαλιάς, επίσης από τη Λακωνία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές : Κυριακή 22/01/23 ώρα 2 μ. μ. ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ-ΙΑΛΥΣΟΣ (14.00): Νικολάου, Τζανής-Τζέλος (Αθηνών)

Κυριακή 22/01/2023 ώρα 3 μ. μ. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Κορωνιάς, Αλεξόπουλος-Παντελίδου (Ανατολικής Αττικής) ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπεκιάρης, Γκουριώτης-Δημητρόπουλος (Κορίνθου, Αργολίδας-Αργολίδας) ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΣ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μάρκος, Σόβολος-Τζαφαλιάς (Λακωνίας) ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Κεφίλης, Τούμπας-Μακρής (Κορίνθου, Αργολίδας-Αργολίδας) ΡΟΔΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Σταύρου, Κουλοχέρης-Κορωνιάς (Ανατολικής Αττικής) ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ-ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Δαμιανάκης, Παπαδά-Πουλόπουλος (Πειραιά)