Γ Εθνική

Γ΄ Εθνική – 4ος Όμιλος: Ματς «φωτιά»…

Στις 11 το πρωί στο Δημ. Στ. Γαστούνης , ο γηπεδούχος Αίας για την 12η αγωνιστική, υποδέχεται την φιλόδοξη Α.Ε. Μυκόνου, ενώ στις 3 μ. μ. στη Ν. Επίδαυρο, ο Πανηλειακός αντιμετωπίζει τον τοπικό Φοίνικα.
Ακούστε το άρθρο

Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα Σάββατο ο 4ος όμιλος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Με τον Αίαντα Γαστούνης να υποδέχεται την Α.Ε. Μυκόνου (11 π. μ.), και τον Πανηλειακό να παίζει στις 3 μ. μ. στη Ν. Επίδαυρο, κόντρα στον Φοίνικα.

Ο Φωκάς στη Γαστούνη και ο Δημητρακόπουλος στην Επίδαυρο

Το ματς του Αίαντα με την Μύκονο θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, θα διευθύνει ο από την Αχαΐα, με βοηθούς τους Ανδριανό, Σταθοπούλου, επίσης από την Αχαΐα. Ενώ το παιχνίδι του Πανηλειακού στη Ν. Επίδαυρο (ώρα 3 μ.μ.), θα σφυρίξει ο Δημητρακόπουλος από την Αθήνα, με βοηθούς τους Βαμβακά, Αθανασάκη, επίσης από την Αθήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4/2

Ώρα 11π.μ.
Αίας Γαστούνης-Α.Ε. Μυκόνου:
Φωκάς (Αχαΐας)
Ώρα 1μ.μ.
Α.Ο. Πυλίου Κω-Πανιώνιος: Κατσίνης
(Καβάλας)
Ώρα 2.30μ.μ.
Πάτραι-Ιάλυσος: Τραϊφόρος (Πειραιά)
Ώρα 3μ.μ.
Φοίνικας Ν. Επιδαύρου-Πανηλειακός: Δημητρακόπουλος (Αθηνών)
Αιολικός-Ερμιονίδα: Τουλούμης (Εύβοιας)
Ρόδος-Πανγυθεατικός: Μαράνος (Αθηνών)
Διαβολίτσι-Παναργειακός: Λιάρος (Λακωνίας)

ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΗΛΕΙΩΝ:
ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
Κομπλέ στις 11 π. μ. κόντρα στην Α.Ε. Μυκόνου

Στην έδρα του, επιστρέφει σήμερα ο Αίας Γαστούνης, καθώς υποδέχεται, στις 11 το πρωί την Μύκονο, για την 12η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ψάχνει άλλη μία νίκη, την τρίτη διαδοχική, για να παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια, απέναντί του έχει μια καλή ομάδα, που στοχεύει στην πρωτιά και την άνοδο στην Super League 2 και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από Πανιώνιο και Αιολικό και σε ισοβαθμία με την Ρόδο. Το τεχνικό τιμ Γαβριλόπουλος – Καραλάγας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι. Ο Ρίλντι που ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο στο ματς με τον Πανγυθεατικό και αντικαταστάθηκε στο 40ο λεπτό, προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, και θα είναι και αυτός στην αποστολή για τον πολύ σημαντικό όσο και δύσκολο αγώνα.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
Με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ν. Επίδαυρο

Ο Πανηλειακός, ολοκλήρωσε χθες το μεσημέρι την προετοιμασία του, και αμέσως μετά ταξίδεψε για την Ν. Επίδαυρο, όπου και διανυκτέρευσε, ώστε να είναι ξεκούραστος στο σημερινό ματς (ώρα έναρξης 3 μ.μ.) απέναντι στην τοπική ομάδα, και να κυνηγήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός Ανδρέας Τρυφωνόπουλος θα έχει στη διάθεσή του και τους Τρύφωνα Κασμερίδη, Γιώργο Λούσκο, που εξέτισαν την ποινή τους. Στον αντίποδα, θα λείψουν ο Διαμαντόπουλος που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες) με την Ρόδο και ο Μάρκου που συμπλήρωσε κάρτες. Αντίθετα κανονικά στα πλάνα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, υπολογίζονται και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Όλη η επικαιρότητα