Γ Εθνική

Γ’ Εθνική – 4ος όμιλος: «Τελικός»… στη Γαστούνη

*Στις 4 μ. μ. ο Αίας παίζει την παραμονή του κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Α.Ο. Διαβολιτσίου, ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΒ παίζει για την ιστορία του στα Βραχνέικα!
Ακούστε το άρθρο

Με τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής(προτελευταίας) συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής στον 4ο όμιλο των δύο Ηλειακών ομάδων. Με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έναν «τελικό» για τον Αίαντα Γαστούνης, στις 4 μ.μ., στο γήπεδό του στη Γαστούνη, κοντρα στον 3ο και αδιάφορο βαθμολογικά, Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς ο Αίας παλεύει να εξασφαλίσει την παραμονή στην Γ΄ Εθνική, έχοντας έως τώρα 36 βαθμούς, και ψάχνει μία νίκη ακόμα σήμερα, ενώ ίσως του χρειαστεί κι ένας βαθμός στα δύο ματς που απομένουν για (με Διαβολίτσι εντός και Τηλυκράτη εκτός), αναλόγως τι θα κάνει ο Παναγρινιακός με την Παναχαϊκή σήμερα εντός), για να εξασφαλίσει και «μαθηματικά» την παραμονή του στον 4ο όμιλο της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ! Σε ότι αφορά τον υποβιβασμένο ΠΑΟΒ, στις 4 μ.μ., παίζει στα Βραχνέικα που «καίονται» για τη νίκη, κόντρα στον τοπικό Διαγόρα, και σίγουρα θα εχει πολύ δύσκολη αποστολή, όμως θα παλέψει για την ιστορία του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής και οι διαιτητές των αγώνων:

Ο Παραδεισόπουλος από την κατερίνη στη Γαστούνη

Το παιχνίδι του Αίαντα με το Διαβολίτσι, θα σφυρίξει ο Γιάννης Παραδεισόπουλος από την Κατερίνη. Ήταν μια απόφαση της ΚΕΔ/ΕΠΟ, προκειμένου να διαφυλάξει το κύρος των αναμετρήσεων της προτελευταίας αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

Αναλυτικά οι ορισμοί της προτελευταίας αγωνιστικής:

. Εθνικός Σκ.-Τηλυκράτης: Ρέκκας, Γκούμας, Μπουρίκας
(Μεσσηνίας)

. Αίας-Διαβολίτσι: Παραδεισόπουλος, Καλορογιάννης
(Πιερίας), Σταθοπούλου (Αχαΐας)

. Παναγρινιακός-Παναχαϊκή: Πέτσας, Μπάλας, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)

. Διαγόρας-ΠΑΟΒ: Χουλιάρας, Νάστος, Κέφης (ΠρέβεζαςΛευκάδας)

. Ναυπακτιακός-Αχέρων: Παπακωνσταντίνου, Δόσκορης, Φαρμάκης (Φθιώτιδας)

Όλη η επικαιρότητα