Γ Εθνική

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 5ος ΟΜΙΛΟΣ: Ο ΠΑΟΒ και η μάχη επιβίωσης των άλλων τεσσάρων!

Ακούστε το άρθρο

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για να πέσει η καρό σημαία του τερματισμού και στην ουρά της βαθμολογίας του 5ου ομίλου  γίνεται πολύ μεγάλη μάχη από 4 ομάδες για να κρατηθούν στην ζωή, διεκδικώντας τη μια προνομιούχο θέση που οδηγεί στην παραμονή καθώς μετά τα τελευταία σπουδαία αποτέλεσμα φαίνεται ότι ο ΠΑΟ Βάρδας τελικά πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει.

Σε καλύτερη βαθμολογική θέση και πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται ο Τσικλητήρα Πύλου με 21 βαθμούς και έχει σχετικά βατό πρόγραμμα με Αχαϊκή,  Πανηλειακό και Παναρκαδικό  εντός  έδρας, ενώ εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τη Ζάκυνθο και Παλληξουριακό.

Ο Διαγόρας μετά την ήττα στον Πύργο έχασε έδαφος και έχει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του με 2 ματς εκτός έδρας σε Καλαμάτα και Παλληξουριακό και 3 εντός με Βάρδα, Αστέρα Βλαχιώτη και Ζάκυνθο.

Η Αχαϊκή (19 βαθμοί) έχει και αυτή «ανηφόρα» να ανέβει καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα με τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη εντός έδρας αλλά και τον Πανηλειακό. Εκτός έδρας έχει το θεωρητικά εύκολο Λεωνίδιο, τον Τσικλητήρα στην Πύλο και τον ΠΑΟ Βάρδας στην Βουπρασία.

Τέλος η Ζάκυνθος με 16 βαθμούς συγκομιδή,  θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να φτάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού που πιθανότατα να φτάσει τους 29 βαθμούς (ίσως και παραπάνω)

Η Ζακυνθινή ομάδα έχει πρόγραμμα με 3 ματς στην έδρας της όπου θα αντιμετωπίσει Πύλο, Παναρκαδικό και Αστέρα Αμαλιάδας. Εκτός έδρας οι νησιώτες θα αντιμετωπίσουν Παλληξουριακό και Διαγόρα Βραχνεϊκών.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω διαπιστώνουμε ότι η μάχη που θα δοθεί θα είναι μέχρι τελικής πτώσεως καθώς υπάρχουν παιχνίδια που ενδιαφέρουν και αυτούς που μάχονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (Βλαχιώτη και Αμαλιάδα) αλλά και ματς μεταξύ των διεκδικητών της παραμονής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο ΠΑΟ Βάρδας όχι τόσο γιατί κινδυνεύει αλλά γιατί είναι η ομάδα που βρίσκεται πάνω από τις προαναφερθείσες:

ΠΑΟ Βάρδας (27 βαθμοί)

18: Διαγόρας Βραχνεΐκων (ΕΝΤΟΣ)

19η: Αστέρας Αμαλιάδας (ΕΝΤΟΣ)

20η: Λεωνίδιο (εκτός)

21η: Αχαϊκή (ΕΝΤΟΣ)

22η: Πανηλειακός (ΕΝΤΟΣ)

Τσικλητήρας Πύλου (20 βαθμοί)

18η: Zάκυνθος (εκτός)

19η: Αχαϊκή (ΕΝΤΟΣ)

20η: Παλληξουριακός (εκτός)

21η: Πανηλειακός (ΕΝΤΟΣ)

22η: Παναρκαδικός  (ΕΝΤΟΣ)

Διαγόρας Βραχνεΐκων (20 βαθμοί)

18: ΠΑΟ Βάρδας (ΕΝΤΟΣ)

19η: Αστέρας Βλαχιώτη (ΕΝΤΟΣ)

20η: Καλαμάτα (εκτός)

21η: Ζάκυνθος (ΕΝΤΟΣ)

22η: Παλληξουριακός (εκτός)

Αχαϊκή (19 βαθμοί)

18: Λεωνίδιο (εκτός)

19η: Τσικλητήρας (εκτός)

20η: Πανηλειακός (ΕΝΤΟΣ)

21η: ΠΑΟ Βάρδας (εκτός)

22η: Αστέρας Βλαχιώτη (ΕΝΤΟΣ)

Ζάκυνθος 16 βαθμοί

18η: Τσικλητήρας Πύλου (ΕΝΤΟΣ)

19η: Παλληξουριακό (εκτός)

20η: Ζάκυνθος-Παναρκαδικός (ΕΝΤΟΣ)

21η: Διαγόρας Βραχνεϊκών (εκτός)

22η: Αστέρας Αμαλιάδας (ΕΝΤΟΣ)

Όλη η επικαιρότητα