Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: «Απαγορεύεται»…  να χάσουν

Στις 3 μ. μ. στο Δημ. Στ. Γαστούνης , ο γηπεδούχος Αίας για την 13ηαγωνιστική,  υποδέχεται  τον Α.Ο. Διαβολιτσίου , ενώ  την ίδια ώρα στο Κρανίδι , ο Πανηλειακός  αντιμετωπίζει  την Ένωση  Ερμιονίδας, σε δυο ματς , όπου οι δυο Ηλειακές ομάδες , «απαγορεύεται» να χάσουν, αν θέλουν να παραμείνουν «ζωντανές»!
Ακούστε το άρθρο

Με τους  αγώνες της εμβόλιμης  13ης αγωνιστικής, που  γίνεται  σήμερα   Τετάρτη στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, και  η οποία  είναι και η  τελευταία του α΄ γύρου, συνεχίζεται  το πρωτάθλημα, στον 4ο  όμιλο  της Γ΄  εθνικής κατηγορίας ! 

Με τον Αίαντα Γαστούνης να υποδέχεται , παίζοντας δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα του , τον Α.Ο. Διαβολιτσίου,  και τον Πανηλειακό να ταξιδεύει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στην Αργολίδα(είχε προηγηθεί το Σαββατιάτικο ματς στη Ν. Επίδαυρο), για  να  αντιμετωπίσει στις 3 μ. μ.  στο Κρανίδι την  Ένωση Ερνιονίδας! Πρόκειται για δυο σημαντικά ματς και για τις δυο Ηλειακές ομάδες, όπου η ήττα και για τους δυο, αν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία, είναι «απαγορευτική»!  Έτσι  η νίκη για τον Αίαντα είναι «μονόδρομος» σε ένα ματς τελικός για αυτόν, όπως επίσης  ο Πανηλειακός, χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα!

 Βαρτσάκης  και Τριγάζης σε Γαστούνη και Κρανίδι!

Ο Βαρτσάκης  από την Λακωνία , με βοηθούς τους Σόβολο, Αντωνόπουλο, επίσης από την Λακωνία, θα διευθύνουν τη συνέντηση στη Γαστούνη. Αντίθετα  στο ματς  του Πανηλειακού  στο Κρανίδι με την Ερμιονίδα,  ρέφερι είναι ο Τριγάζης  από την Ανατολική Αττική , με βοηθούς τους Ξουρίδα, Αλεξόπουλος από την ίδια Ένωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Τετάρτη 8/2-Ώρα 3μ.μ.

Ερμιονίδα-Πανηλειακός: Τριγάζης (Ανατ. Αττικής)

Αίας Γαστούνης- Διαβολίτσι: Βαρτσάκης (Λακωνίας)

Πανιώνιος-Αιολικός: Αλατσάκης (Πειραιά)

Πανγυθεατικός-Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Τσαμούρης (Μεσσηνίας)

Α.Ε. Μυκόνου- Ρόδος: Παναγιωταρας (Αθηνών)

Παναργειακός- Πάτραι: Μπόζνος (Αρκαδίας)

Ιάλυσος-Α.Ο. Πυλίου Κω (15/2)

Η βαθμολογία (σε 12 αγώνες)

1  Αιολικός 27
2. Πανιώνιος 25
3. Ρόδος 25
4. ΑΕ Μυκόνου 25
5. Ερμιονίδα 19
6. ΑΟ Πυλίου Κω 18
7. Ιαλυσός 17
8. Παναργειακός 15
9. Αίας Γαστούνης 14
10. Πανηλειακός 13
11. Φοίνικας Ν. Επιδαύρου 13
12. ΑΠΣ Πάτραι 9
13. ΑΟ Διαβολιτσίου 8
14. Πανγυθεατικός 4

 

Όλη η επικαιρότητα