Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: «Έξω»… από τον όμιλο των Ηλείων η Αναγέννηση Άρτας, «μέσα»… η Ζάκυνθος!

Ούτε στην Ε.Π.Ο. δεν είναι 100% σίγουροι πότε θα κάνουν την κλήρωση της Γ’ Εθνικής.
Ακούστε το άρθρο

Ούτε στην Ε.Π.Ο. δεν είναι 100% σίγουροι πότε θα κάνουν την κλήρωση της Γ’ Εθνικής. Δόθηκε νέα αναβολή για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, αλλά μπορεί να βάλει κανείς το χέρι του στη… φωτιά;

Με τις τόσες αναβολές που έχουν δοθεί και στην κλήρωση και φυσικά στην έναρξη του πρωταθλήματος είδηση θα είναι εάν τελικά ανακοινωθεί από την Ε.Π.Ο. ότι θα γίνει η κλήρωση και όχι ότι αναβάλλεται εκ νέου. Η τελευταία πάντως ανακοίνωση για την αναβολή της κλήρωσης έχει ως εξής: «Κατά τη συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2021- 22, αναβληθεί για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 στις 11:00». Μέχρι την Τρίτη που θα γίνει (;) η κλήρωση του πρωταθλήματος, μπορεί να αλλάξει ολόκληρος ο Όμιλος, όχι ο μισός.

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναφερόμαστε, στο οποίο ο καταρτισμός των Ομίλων αλλάζει ημέρα με την ημέρα, όπως και η ημερομηνία έναρξης. Καθώς χθεσινή πληροφόρηση αναφέρει ότι η Αναγέννηση Άρτας δεν θα είναι στον Όμιλο των ομάδων της Ηλείας και ότι η Ζάκυνθος θα κατέβει στη Γ’ Εθνική κανονικά.

Άρα, μιλάμε για 12 ομάδες (ΠΑΟΒ, Αίας Γ., Παναχαϊκή, Διαγόρας Βρ., Παναιγιάλειος, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Α.Π.Σ. Ζάκυνθος, Εθνικός Σκουλικάδου, Ναυπακτιακός Αστέρας, Παναγρινιακός, Αμβρακικός Λουτρού και Τηλυκράτης Λευκάδας) από τις οποίες θα υποβιβάζονται οι τέσσερις. Όλα αυτά ισχύουν βέβαια αυτή την ώρα, γιατί έως την Τρίτη 12 Οκτωβρίου όλα μπορούν να αλλάξουν. Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα, όλα δείχνουν πως η πρώτη σέντρα θα πάει για τις 24/10, αντί για 17/10, που ήταν αρχικά ορισμένη.

Όλη η επικαιρότητα