Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Ήττα για τον ΠΑΟΒ – Νίκη για τον Αστέρα

Ακούστε το άρθρο

ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: 2 – 0

Στην εξάδα… με  Μπαρμπαρούση !

Στις νίκες επέστρεψε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ο Αστέρας Αμαλιάδας, κερδίζοντας στην έδρα του με σκορ 2-0 τον πάντα δυνατό Παναρκαδικό, και έπιασε την 6η θέση της βαθμολογίας, στο πρώτο από τα τρία συνολικά εντός έδρας ματς έως τη λήξη του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθούν τα ματς με Τσικλητήρα Πύλου και Θήβα! Μεγάλος πάντως πρωταγωνιστής των «βυσσινί» ήταν ο Γιώργος Μπαρμαρούσης, που πέτυχε και τα δυο γκολ της νίκης της ομάδας του!

Η  εικόνα  του ματς

Το παιχνίδι άρχισε με τον τρόπο που θα ήθελε ο Αστέρας , καθώς στο 6ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπαρμπαρούσης, άνοιξε το σκορ! Ο Αστέρας είχε καλές στιγμές και στο 13′ σε άστοχο τετ-α-τετ του Σταθάτου και στο 17′ σουτ από τον Μπράβο που έφυγε άουτ. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» της Αρκαδίας προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, δημιουργώντας φάσεις για να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να βρουν το δεύτερο τέρμα που θα τους «κλείδωνε» τη νίκη. Τελικά, αυτό ήρθε στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Μπαρμπαρούσης νίκησε για δεύτερη φορά τον Ψυχογιό, πετυχαίνοντας το δεύτερο του προσωπικό γκολ στον αγώνα, κάνοντας το 2-0. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν με το σουτ του Καναβέτα στο 72′ να μειώσουν στο σκορ, όμως ο Καλλιακμάνης αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του, κρατώντας το  τελικό 2-0. Το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γκιάφη, με τον Αστέρα  να φεύγει για δεύτερη φορά φέτος νικητής από το γήπεδο , καθώς είχε επικρατήσει του Παναρκαδικού και στο κύπελλο.

Αστέρας Αμαλιάδας: Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Ζόρο (80′Μαρκόπουλος ) Μπράβος, Μπουζούρας, Κασάπης, Μπαρμπαρούσης (71′ Οντβόνγκ), Καντιάγκα (77′ Μελετίδης), Σταθάτος.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Μέλλος (63′ Γιουκούδης), Καναβέτας, Αρώνης, Γκίτζιας (77′ Πούτση), Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Α. Σαλαπάτας, Καδάς, Κολιόπουλος (55′ Γκρόσιος).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ  –  ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: 3 – 1

Δεν τα κατάφερε…  ούτε στον Ταύρο!

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της,  γνώρισε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο του Ταύρου η ομάδα της Βάρδας, χάνοντας με σκορ 3 – 1 από τον «Φονέα» των γιγάντων, χάνοντας  πλέον πολλές από τις ελπίδες της για την κατάκτηση της 2ης θέσης της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα να πάει την ερχόμενη Κυριακή μέσα στη Χαλκίδα, που πέρασε μόνη δεύτερη, κερδίζοντας μέσα στην Μεγαλόπολη! Οι «πράσινοι» είχαν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες των τιμωρημένων, Κοκκίνη (έχει “φάει” πέντε αγωνιστικές για την αποβολή στο ματς με τη Θήβα αφού γράφτηκε και για εξύβριση του διαιτητή), Νικολόπουλου (έχει ακόμα άλλη μια αγωνιστική από επτά κίτρινες), και Αγουρίδη (εξέτισε μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες)

Οι  φάσεις  και  τα γκολ του αγώνα !

Στο 30′ ο Δωροβίνης με μαγική πάσα βρήκε το Σκάρο και ο τελευταίος έκανε το 1-0. Όμως στο 33′ ο Ανδριέλος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κουρεπίνη και ισοφάρισε σε 1-1 που ηταν και το σκορ του α΄ ημιχρόνου! Στην επανάληψη μάλιστα ο ΠΑΟΒ  εψαξε  ένα δευτερο γκολ, το οποίο άγγιξε με τον Βατσή στο 65′ , όμως  η κεφαλιά του τελευταίου, τράνταξε το δοκάρι του Κουρεπίνη. Προοδευτικά ο Φωστήρας ανέβηκε, και στο 75′ ο Κουτσούμπας μετά από ωραία πάσα του Δωροβίνη έκανε το 2-1, δίνοντας άλλον «αέρα» στην ομάδα του! Η οποία έφτασε στο τελικό 3 – 1 , με τον Χαρίτο στο 77′.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Αρζένης) Κουρεπίνης, Κόπελας, Μανδύλης, Μεντής, Μπούρας, Ρόκκας, Κουτσούμπας (83′ Κοσμίδης), Χαρίτος (77′ Παραράς), Κρολ, Δωροβίνης, Σκάρος (70′ λ.τρ. Βλάχος)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος) Καπούταγλης, Πολίτης Π., Παλιάτσος, Σιδέρης (80′ λ. τρ. Πατάπης), Ανδριέλος, Πολίτης Γ., Καρούτης, Βατσής (75′ Καλογερόπουλος), Σαμπανέι, Ντόμας, Μητρόπουλος (65′ Γούρμος).

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

* Αστέρας Αμαλιάδας – Παναρκαδικός 2-0

* Φωστήρας – ΠΑΟ Βάρδας 3-1

*Τσικλητήρας Πύλου – Αιολικός 1-0 (80′ Ζαχαρόπουλος)

* Αχαϊκή – Παναργειακός 1-0 (15′ Αποστολόπουλος)

* Θήβα – Παναχαϊκή 0-1 (73′ Μωραίτης – στο 38′ κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη ο Μπιτσάκος των φιλοξενούμενων)

* Ζευγολατιό – Ερμιονίδα 2-2 (42′ Σενάι, 58′ Ντούνης – 7′ Σχοινάς, 52′ Σαλταπίδας)

* Δόξα Μεγαλ. – Χαλκίδα 0-1 (14′ Αντμίρ)

* Ρεπό: Λουτράκι

Η Βαθμολογία (σε 27 αγώνες)

Παναχαϊκή              58       43-8

——————————————

Χαλκίδα                  45      29-20

Ερμιονίδα               42        38-25

ΠΑΟ Βάρδας          42      31-22

Φωστήρας               35       24-17

Θήβα                      34      28-24

Αστέρας Αμαλ.      34     23-29

Παναρκαδικός        33        19-21

Παναργειακός        32     21-28

Αιολικός                 31      25-21

Τσικλητήρας          29      21-24

Λουτράκι               27      18-32

Αχαϊκή                   28       21-28

Ζευγολατιό            22        12-35

——————————————

Δόξα Μεγαλ.         21       21-40

Η επόμενη 28η αγωνιστική – Κυριακή 7 Μαΐου

Χαλκίδα – ΠΑΟ Βάρδας

Αστέρας Αμαλιάδας – Τσικλητήρας

Παναργειακός – Ζευγολατιό

Ερμιονίδα – Δόξα Μεγαλ.

Αιολικός – Αχαϊκή

Παναχαϊκή – Φωστήρας

Λουτράκι – Θήβα

Ρεπό: Παναρκαδικός

Του  Γ. Παπαφωτόπουλου

Όλη η επικαιρότητα